Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dikkat ediyorum, milleti cehaletle sucluyanlar cok,devleti emeklilerin parasini caldigini dusunen cok ama nedense hic kimse SPK'ya sormuyor, butun dunyada kar paylari, aylik ya da 3 ay'da bir odeniyor da,bizim sirketler neden yilda bir kar payi oduyor.( o da oderse )
Alımlar geldi yine, tepeyi geçecek mi bakalım.
--rekor geldi...sektörün kötü bir döneminde %100 kapasite ve elyafta %22 FAVÖK marjı...sadece bu iki başarı bile dün hisseye en az %3-5 prim yaptırmasını gerektirirdi...
--ama, algıyı bozmak isteyen tayfa, kısmen başarılı oldu...çoğu kişi de çok iyi olsa %2 düşmezdi algısı oluştu... bazı aracı kurumlarında burun kıvırmasını da manidar buluyorum, özellikle GEDİK...
--bilanço-gelir tablosunda, DOWAKSA nın ciro ve kar düşüşü dışında olumsuz bir durum görmedim...kar düşüşü yüksek-hızlandırılmış amortisaman-dolar faizi nin çok yükselmesi ve kur farkı nedeniyle olabilir...Ciro düşüşü de izmir-bergamada LM WİND POWER un kepenk indirmesine bağlı olabilir (buraya satışı var mıydı bilmiyorum?, sadece tahmin yürüttüm).
https://www.mahalligundem.com/yazarl...ik-dustu/9652/
Vay vay vay neler neler,maydonozlu köfteler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Hidrojen tankları -ford otosan...çoktandır beklediğim böyle bir yatırımdı
Endeks fezaya çıktı, bilanço iyi, bedelsiz var, artık haftalıkta şu tepeyi zorlamasını hatta aşmasını bekliyoruz.
Yer İmleri