Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
Sn Balıkadam,

Öncelikle bu EDS işine kafa yorup bizleri dusundurecek bir cikarimda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Ben bu EDS işini 2 hafta önce firmaya sordum..

Sorum şu idi..
Yaptığınız EDS işlerinin cirodaki payını merak ediyorum?

Semih Bey bu konuyu arastirip geri dönüş saglayacagini iletmisti.Gecen hafta tekrar hatırlattım bu konuyu.O da henuz soramadigini ama notları arasına bunu aldığını iletti.

Diger bir sorumda şu olmuştu yine EDS işiyle ilgili..

Seçimle birlikte birçok Belediye el değiştirdi ve kamuoyunda bilinen Ardyznin daha çok Akpartiye yakın Belediyelerden EDS işi aldığı bu durumda Ardyz nin gelecekte bundan etkilenebilmesi dusuncesine sizin yorumunuz ne olur diye sordum şirkete..

Semih Bey de biz EDS işlerini çok daha uzun vadeli anlastiklarini ve ayrıca kendilerinin EDS isinde güzel işler basarmalari yani güzel referanslari sayesinde isleri aldiklarini bu EDS isinde de bu işi yapan sayili brikac şirketten biri olduklarini belirtmişti.

Bende konusu gecmisken şirketle olan gorüşmemi aktarmak istedim.Eger sorduğum soruya cevap gelirse de ayrıca burdan paylasiyor olurum.(EDS işinin cirodaki yüzdesi)

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Teşekkürler sn Eagle dostum. Ciroya katkisini ögrenirsek cok iyi olur. Umarim tatmin edici bir cevap alabiliriz Semih beyden..

Bu işin kaymagini tam olarak olmasa bile ciddi bir şekilde bu çeyrekten itibaren yemeye baslayacagiz inşallah. Gerek Hatay büyükşehir belediyesi, gerekse Özbekistan da ki islerin kurulumu bittiyse ilk ciddi katkılar gelmeye baslayacaktır.

Ayrica Kamunun dijital dönüşümü isleride ilk ciddi katkiyi bu çeyrekten itibaren vermeye baslayacak. Dolayısıyla gecen donemlerde olmayan ancak bu çeyrekte gelir yaratmaya baslayacak iki guzel iş kolu olacak. Ardyz zaten bu işler bile olmadan her çeyrekte bir onceki seneyi katlayarak gidiyordu. Simdi bu iki yeni iş kolu umarim cirolari x2,5-3 yapar.

Maksimum 1 ay icinde bu sorularin cevabını almış oluruz. Bekleyeyim gorelim.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi