Originally Posted by
bawer
Bu alemde aşk yok dostum, bir hedef tespit edilir oraya geldiğinde de adios, Müzikal de hedef koymuş zaten, seni de iyi bilirim, temettü için falan bekleyeceğini hiç sanmıyorum.

65'ten çakıp 55'ten almaya nazlayanlar en büyük aşkı yaşamışlardırdır, bizden daha çok severler tabi ki.

65 den satıp ,55 ten alanların aşkını ne yazık ki ben yaşayamadım...keşke yaşayabilseydim...aldığımdan beridir defalarca trade yapıp bu aşkı yaşayayım diyorum ama bir türlü olmuyor....
temetü konusuna gelince , yaş ilerleyince ve sermaye olarak da amacına ulaşınca ,fazlasına gerek yok artık sabit ve düzenli bir gelirim olsun yeterdir düşüncesine giriyor insan...önceki yılların kekosu temettüyü takmazdı bile...bu doğrudur...ama insan oğlunun yaşı ilerledikçe fikirleri de değişebiliyor...tabi şu anki fikrim budur...borsa çok değişken ilerde aynı fikirde kalabilir miyim ?? bilemiyorum...kimseye de bu garantiyi veremiyorum...
bu borsa aleminde iki günün garantisini veremeyenlere ben kalkıp da yılların garantisini veremem...ama şu anki düşüncelerim bunlardır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri