Originally Posted by alitas46 adın günlükçü ne işin var burda..... Lafı çarptırma sen soruma cevap ver biliyomusun kesin gideceğini. Anca kıvırırsın işte böyle.
Originally Posted by günlükcü lafı çarptırma sen soruma cevap ver biliyomusun kesin gideceğini. Anca kıvırırsın işte böyle. ağzımı bozdurma sen sataştın.....
Originally Posted by earas87 Ek 6422 pasta ektedir dostum Dostum bırde alan satan pastası atsan cok makbule geçer.tsk...
Originally Posted by alitas46 ağzımı bozdurma sen sataştın..... Çok düzgün gibi durmuyor zaten. Bozulmamış haline bakıldığında Ben sana bir soru sordum ama sen sataştın diyosun. Sorduğum soruya cevap bile veremiyosun. Madem Kesin biliyon gerekçelerinide yazda bizde öğrenelim. merak ettim sadece
Originally Posted by Albatros25 Dostum bırde alan satan pastası atsan cok makbule geçer.tsk... PASTA ekledim ektedir. PASTA.jpg
Originally Posted by earas87 PASTA ekledim ektedir. PASTA.jpg AlanMetromu..takas..tsk..
Originally Posted by Albatros25 AlanMetromu..takas..tsk.. deniz yatırım üstad
Originally Posted by earas87 deniz yatırım üstad Metro nun elınde ne kadar mal kaldı..atabılırmısın..tsk..
Forum Rules
Yer İmleri