Sayfa 342/404 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Galatasaraylılara kötü haber! Erden Timur ayrıldı
    Galatasaray taraftarı Erden Timur'un görevine devam edip etmeyeceğini merak ediyordu... Erden Timur ayrılık kararı alırken önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıyla resmi açıklamayı yapacak.

Suyundan da lütfen

2. Sn. Yatırım Uzmanı,

O geldi, bu gitti hiç fark etmez. Minareyi çalan kılıfını uydurur. Dolar bazlı grafik burası dip diyor. Çıkışın hikayesi sonradan yazılır...

Hayırlısı olsun diyelim ve haklı çıkmayı umalım...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

3. haklısınız bende buralar dip diye düşünüyorum ama çıkış ne zaman ? asıl can alıcı konu bu. dipten çıkması için büyük transferler yapması lazım. geçen sene icardi hikayesi vardı bütün yaz. bu sene böyle bir hikaye yok henüz. başkan aynı başkan, okan buruk aynı okan buruk. futbolcular aynı. hiç bir heyecan yok. herkes şuan feneri takip ediyor.

4. Son dakika: Erden Timur, Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını açıkladı! Sarı - kırmızılılarda bir dönem sona erdi...

Fenerin bir kaç yıl üst üste şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun. Altın tepsi ile sunuldu şuan. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bunlar yüz yılı devirmiş takımlar. O gelmiş, bu gitmiş fark etmez...

Benim merak ettiğim tüm bu spor hisselerinin anormal hareketlerinin altından ne çıkacak?

Grafiğe göre 13 ve 21 Lira gibi hedefler var. Kar edersek haklı çıktık deriz, zarar edersek sineye çekeriz...

6.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Bunlar yüz yılı devirmiş takımlar. O gelmiş, bu gitmiş fark etmez...

Benim merak ettiğim tüm bu spor hisselerinin anormal hareketlerinin altından ne çıkacak?

Grafiğe göre 13 ve 21 Lira gibi hedefler var. Kar edersek haklı çıktık deriz, zarar edersek sineye çekeriz...
    Hadi inşallah. Bugün biraz kaptırdım gerçi. Yerine koyamadım. Olsun yüzde 85i duruyor. Gözümü karartmıştım 7 ye yaklaşsaydı arabayı koyacaktım. Öngürülerim de pek tutmaz, kimseyi de etkilemeyeyim. 1.5 sene önce sattığım ülker 5 e katladı
    Yatırım tavsiyesi değildir

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Sn. Baconn, öngörmek imkansız. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Grafik bize ileride ne olacağını gösteriyor ama benim paylaştığım grafikler aylık. Eylül Ekim gibi ancak grafik doğru mu anlayacağız...

Benim merak ettiğim neden tüm spor hisseleri tavanlarda gidiyor? Neden şimdi? Ne oldu? Bilmediğimiz ne var?

Borsanın ağa babaları belki demişler ki onca entipüften hisseyi 5-10-20 kat arttırdık, bir voli de buradan vuralım...

Cidden merak ediyorum...

Alıntı Originally Posted by BACONN Yazıyı Oku
    Hadi inşallah. Bugün biraz kaptırdım gerçi. Yerine koyamadım. Olsun yüzde 85i duruyor. Gözümü karartmıştım 7 ye yaklaşsaydı arabayı koyacaktım. Öngürülerim de pek tutmaz, kimseyi de etkilemeyeyim. 1.5 sene önce sattığım ülker 5 e katladı
    Yatırım tavsiyesi değildir

8. Benim kuzenim 1980'lerde Fenerbahçe'de kaptandı. O sene Fener şampiyon oldu. Kuzenim çok doğrucu bir kaptan, sivri dilli olduğu için bir taşra kulübüne satıldı. Bir Fener maçı sonrası İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirdi. Cenazesinde onu satanlar en önlerde timsah göz yaşları döktü. Ben o günden sonra futbol seyretmeyi bıraktım...

Kısaca bu para kazanmak için kurulmuş bir şirket, iş. Kim kazanmış, kim kaybetmiş, o gelmiş, bu gitmiş, yönetenlerin umurunda olmaz...

Onun anısına hikayesini paylaşmak istedim...

Sayfa 342/404 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •