Sayfa 213/304 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon
Arama sonucu : 2431 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Beklenen, bilinen bir bilanco. Karin buyuk kismi istirak satış kari

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn Balikadam

Bilanco gelir tablosunun detayına baktığımda ben bahsettiginiz gibi tek seferlik bir satış geliri kâr kısminda göremedim?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. Genel kurul soeu cevap kısmı dökümü ilgili linktedir.

https://x.com/Drcapito/status/179804...-ZxY3eKhA&s=19

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Balikadam

Bilanco gelir tablosunun detayına baktığımda ben bahsettiginiz gibi tek seferlik bir satış geliri kâr kısminda göremedim?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Dip not 20 ye bakin. Hizmet satışı oldugu için yurtdışı satislarda gostermisler muhtemelen.

779.000.000 tl lik yurtdışı satışı var. Gecen sene bu rakam 954.000 tl imis.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Dip not 20 ye bakin. Hizmet satışı oldugu için yurtdışı satislarda gostermisler muhtemelen.

779.000.000 tl lik yurtdışı satışı var. Gecen sene bu rakam 954.000 tl imis.

Vay çakal karloslar..
    İlk bakışta şirketi takip etmeyen anlayamaz guzel gizlemisler

Biraz arastirinca 22.5 milyonluk lisans satışı yapmışlar.O da zaten tüm yurt dışı satışina hemen hemen karşılık geliyor.Bunlar başka bir iş yapmamışlar o zaman

Yanliz 4 e bölünmüş sanırım bu satıştan gelen para.Her ceyrek 22.5 milyon dolar olarak yansiyacak gibi anliyorum.O da bu seneyi kurtarir gibi Miada..

Tesekkurler bilgi için Sn Balikadam

5. yurt içi yurt dışı ne farkeder adam babalar gibi satış yapmış..2. yarıda devamı gelmeyeceği ne malum..helal yanii..iyi kar..

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    yurt içi yurt dışı ne farkeder adam babalar gibi satış yapmış..2. yarıda devamı gelmeyeceği ne malum..helal yanii..iyi kar..
    Aynı fikirdeyim. Satış yoluyla ortaklı kurulmuştu galiba. İleride kâra olumlu etki edebilecek bir satış.

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    yurt içi yurt dışı ne farkeder adam babalar gibi satış yapmış..2. yarıda devamı gelmeyeceği ne malum..helal yanii..iyi kar..
    Yurt ici yurt dışı olması degilki mesele.
    Mesele bu satışın tek seferlik bir etki edecek olması..

Dediğim gibi bu seneyi kurtaracak büyüklükte bir satış yapmışlar gordugum kadarıyla 90 milyon dolar her ceyrek 22.5 dolar bu şekilde ciroda gözükecek gibi anladim ama seneye sıkıntı..

Seneyede buna benzer varsa bir istirakini yuksek fiyatlardan satar o zaman helal olsun derim ama bunu tekrar edemezse o zaman balon patlar bence tabi..

8. ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Faaliyet raporunda bahsedilmiş. Fiyatın şişkinliğinden dolayı Mia yı yakınen takip etmiyorum fakat, sağlık sektöründeki lisanslarını mia tech e geçirdiler, sonra da bu şirketin %51 inin satışını yaptılar. İlgili kapın bir bölümü aşağıda. Son faaliyet raporunun ilgili bölümü fotoğraf ekinde.
    Bu haliyle, tam emin olmamakla birlikte bu hisse devri hasılattaki yerli kısmını da düşürmesi lazım. Zira lisans gelirleri artık Mia tech Amerika’nın. Mia tech amerikanın %49 ise Mia teknolojinin. Yanılıyor da olabilirim, bilançolarını hiç incelemedim.

Özetle, yurt dışı satışlarının tamamına yakın bölümü mia tech Amerika’daki hisse devrinden geliyor -22.5 milyon dolar Mia teknolojiye yatırılan tutar-
    kalan 23.5 milyon dolar ise anladığım kadarıyla parça parça Mia tech Amerika ya ödenecek.

“Anılan firma ile sürdürülen görüşmeler neticesinde, şirketimizin sağlık alanında sahip olduğu yazılımlara ilişkin lisans haklarının, geçtiğimiz yıl Amerika'da kurulan ve paylarının tamamı Şirketimize ait olan New York merkezli MIA Tech Corporation unvanlı iştirakimize devredilmesi ve yine bu iştirakin %51 hissesinin 46 Milyon ABD Doları karşısında satılmasına ilişkin bir "Niyet Mektubu" 30.10.2023 tarihinde imzalanmıştır.”

Sayfa 213/304 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •