Sayın Cengo kardeşim ;
Söylediklerinde gerçekten çok haklısın. Zaten vertunun saçmalıkları grafiğe de yansımış. Günlük kapanan mumlara bakıyorum. Misal; 2,50 de güne başlamış, 2,75 lere yükselmiş, öğleden sonra 2,35 lere düşmüş eksiye girmiş ve günü 2,45 te kapamış

Tamamen saçmalık. Neden yükseldin, neden düştün, neden eski haline geri geldin? Hiçbir mantık yok. Aslında GYO şirketlerine yatırım yapmak akıllıca değil.Bilgiğim kadarıyla Vertu gibi şirketler ; batık olan şirketlerin hisselerini satın alıyorlar. Çünkü batmak üzere olan şirketlere bankalar kredi vermiyor. Vertu gibi şirketler de diyor ki. Ben senin şu kadar milyon hisseni 1 tl den alacağım. Sen işlerini toparladığında bu hisselerini 2 tl den benden geri alacaksın. Bir nevi gayriresmi tefecilik :D Bir ofisten ibaret şirketlere yatırım yapıyoruz bizlerde. Aslında yanlış yapıyoruz. Dediğim gibi sadece teknik anlamda bir kıpırdanma gördüğüm için vertuya girdim. Ama çok uzun soluklu bekleyeceğimi düşünmüyorum. 3,50 gibi bir seviye görürsem vedalaşırım. 2,75 altına sarkarsa da kolu keserim mecburen. Stop yediğim kağıda da bir daha asla girmem
Yolumuz bahtımız hayırlı olur inşallah. 2,75 ile 3,04 arasındaki hareketleri bizim için biraz zaman kaybı olacak gibi görünüyor. Şu 3,04 ü hacimli bi kırıp üzerinde gün kapatsa çok güzel şeyler olacak aslında ama devamlı aşağı basıyorlar oralara geldikçe. Hayırlısı bakalım..
Yer İmleri