Sayfa 415/823 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 6577 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: EndeksS

1. şimdi mesela BTC de BTC dominas diye bir şey var,...BTC 4.kez kırmak için geldi anacak bu hiç bir şekilde küçük alt coinlere yansımıyor,...ne demek bu,...

çünkü büyük el BTC ile ilişki kuruyor,...BTC de etkili hareket genele yayılmıyor,...sadece BTC hacmi yüzdesel artıyor azalıyor, zaten azaldığında alt coinler yine satıyor, diğer türlü ise dominace alınamıyor,..çünkü coin hacmi BTC de hapsoluyor,..

öyleyse BTC nin şu dönem inişi çıkışı büyük elle (kim olabilir acaba) alış verişi, yani yerine göre oraya USD çekiliyor, yerine göre USD boşatılıyor ki, bunuında ölçütü, diğerler için TNX ve DXY
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesaj 3306 dan devamla,...

Saatlikte olası bir tepki için sıkışma artıyor, ancak bu sıkışma 15,16, 17 barlarında daha da aratacak, 14 barı henüz press yapıyor Ama yetersiZ ,

yinede 14 barında long yönde tepki gelirse, geldiği yeri rakamda göerebilirsem paylaşacam,..üstüne tepki devam eder demek olacak,..
    aynen barolar, indik döte yapıştı tepki için değer alamadım alırsam veririm, xu030, DAHA ZİYADE 15 BARINDAN İTİBAREN AMA DEĞER DEĞER DİR, EN AZINDAN SIKIŞMA VE TEPKİNİN YAKIN OLDUĞU???

3. Insider trading

wayyyy be isme bak, peh peh,..

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    aynen barolar, indik döte yapıştı tepki için değer alamadım alırsam veririm, xu030, daha ziyade 15 barından itibaren ama değer değer dir, en azından sıkışma ve tepkinin yakın olduğu???
    saat 14 barı için 11128.xx değerdir, bunun üstü bu bar için tepki barı, ancak dediğim gibi sıkışmada biraz daha pay var ve 15, 16 barları daha isabetli,..

5. Bu dürzünün sıkıştımı rahatlaması lazım, bu tepkiyle olanaklı,...

6. Son 4 saat hemen hemen yatay olduğundan indik kolay yapışıyor, onun içun sıkışmayıda ölçmek gerekli,..

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Insider trading

wayyyy be isme bak, peh peh,..
    BTC Dominance,

wayyyy be isme bak,..peh, peh,...

8. bunları trade edin diye yazmıyorum(güvenip eden etsin ayrı dava), benim derdim 11160.xx ve gelecek 18 haftanın kurgusu, dün bundan bahsettim,
    meydanı bu insider dominancelerine bırakacak değiliz elbet

Sayfa 415/823 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •