Sayfa 408/506 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin, çok düşünme bu konuları dostum yoksa içinden çıkılamaz bir hal alır, dünyada kısmet kesilince istesek de istemesek de mutlak son gelir zaten. Hayat kısa kuşlar uçuyor demiş şair, akışına bırakmak lazım.
    dostum belli bir yaştan sonra insan artık yaşam için mücadele etmek istemiyor....insan bir kenara çekilip tamamen kalan hayatını yaşamak istiyor....bir çeşit gönül rahatlığı ile emekliliğini yaşamak istiyor...çok şükür şu ana kadar iyi de kazandık...bir yerden sonra tamam demesini bilmek gerek diye düşünüyorum...kocaerde biraz da ısrar etmemin nedeni budur...borsanın engamesinden çıkmak istiyor insan...görüyorsun forumlarda binbir çeşit insanlar ile uğraşıyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum belli bir yaştan sonra insan artık yaşam için mücadele etmek istemiyor....insan bir kenara çekilip tamamen kalan hayatını yaşamak istiyor....bir çeşit gönül rahatlığı ile emekliliğini yaşamak istiyor...çok şükür şu ana kadar iyi de kazandık...bir yerden sonra tamam demesini bilmek gerek diye düşünüyorum...kocaerde biraz da ısrar etmemin nedeni budur...borsanın engamesinden çıkmak istiyor insan...görüyorsun forumlarda binbir çeşit insanlar ile uğraşıyoruz...
    Haklısınız, kıymetli zamanımızı burada fazlaca heba ediyoruz maalesef, her şeyin fazlası iyi değil ama tümden kopmak da na mümkün.

Web yenilenmiş.

https://www.kocaersteel.com/tr
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haklısınız, kıymetli zamanımızı burada fazlaca heba ediyoruz maalesef, her şeyin fazlası iyi değil ama tümden kopmak da na mümkün.

Web yenilenmiş.

https://www.kocaersteel.com/tr
    17 yıllık alışkanlık da var tabi...forumlar da alışkanlık yaptı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. geniş resimde megafon formasyonu..2 nolu noktaya kadar 2 kere tekrarladı..
    büyük resimde 2 yukarı temas,2 aşağı temas -ki 4 no lu yere dokunması lazım-sonrası 113,4 den büyük h yüksekliği kadar çıkış yapacaktır..
    48,24 e dokunması lazım ilkönce..

5. endeks çok garipleşti...ışık ökte gibi duayenlerin bile biz son 20 yılda görmediğimiz bir durumu yaşıyoruz diyorlar...üst üste haftalardır düşen bir piyasayı görmemiştik diyorlar...çok garip bir durum yaşanıyor...bu tür günlerde beklentili ve kaliteli hisselerde bulunmak da bence şanstır...çünkü piyasalar düzeldiğinde kaliteli hisselerin eski fiyat seviyelerine çıkabileceğine dair umutlarımız fazla olabiliyor...

en kötüsü kötü endekste elimizde beklentisi olmayan , kar etmeyen bir hissenin bulunmasıdır...şahsen ben hisse alırken bu faktöre çok dikkat ederim..geçmişte endeks düşerken bile çoğu hisselerim o piyasada dahi çıkış yapıyorlardı...kocaer şu anda diğer hisseler gibi baskı altında...bu baskı kalktığında ,beklentileri ile ilgili somut gelişmeler de olmaya başladığında alıştığımız tepkileri vereceğine inanıyorum...kendim için sabır sabır sabır diyorum..

6. İlk çeyrekte 95 milyon kar yazmış, öyle büyük yatırım yapan şirketlerden fazla kar beklenmez normalde, ayrıca bir fabrikası Ocak-Mart 2024 tarihleri arasında revizyondan dolayı üretim durmuştu, bunlara rağmen kar yazması iyi. Yatırımlar bitince rakamlar da büyür diye düşünüyorum, tahta yıkıldı zaten, 65'ten 50'ye.
    Hayırlısı bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İlk çeyrekte 95 milyon kar yazmış, öyle büyük yatırım yapan şirketlerden fazla kar beklenmez normalde, ayrıca bir fabrikası Ocak-Mart 2024 tarihleri arasında revizyondan dolayı üretim durmuştu, bunlara rağmen kar yazması iyi. Yatırımlar bitince rakamlar da büyür diye düşünüyorum, tahta yıkıldı zaten, 65'ten 50'ye.
    Hayırlısı bakalım.

Yönetimin icraatları ne kadar iyi olursa olsun tahtanın başına koydukları her kimse itibar suikasti yapmaktadır, şirket her şeye rağmen kar yazmış, hisse son dönemin dibinde ve hala dümen peşinde, yönetim buna seyirci kalmamlı, şahsen her türlü kötü satılmış ve fiyatlamış görüyordum ki kötü bir bilanço da yok.

8. Yıl başından beri kapa atılan şuradan buradan xxx milyon dolarlık siparişler aldık, cümlelerinin karşılığını ben göremedim ciro rakamında. Bir sonraki çeyreğe mi sarktı acaba bu alınan siparişlerin ciroya etkisi???

Keşke kap atarken bu alınan siparişlerin ciroya katkısının ne vakitte olacağını da belirtselermiş. Böylece kaplardan sonra yapılan gelgeller ve mal çakmalar olmazdı, değil mi

İki çeyrek daha bekleyeceğim, vaktim bol, sonrasına bakacağız. Ama manipülasyonun kralını yaptıkları bir kez daha kabak gibi ortaya çıktı bu bilanço ile. Maalesef..

Sayfa 408/506 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •