Sayfa 701/999 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    alsınlar borsayı eve götürsünler uğraşmam çekerim piyasadan parayı likit fon kafam ağrımaz
    Böyle başlarlar sonra stopaj falan peşini getirirler. Sırf biz çıkalım diye...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. KIZILDAĞ
    @Sezgindemirel7
    ·
    1 sa
    Ölüm için bir gerekçe lazım. Yaşı geldi eceli ile öldü, kalp krizi, trafik kazası, kanser. Sonuç aynı olsada gerekçeler konuşulur, ölüm haktır vadesi doldu demeyiz. Çok planlı bir operasyon yaşandı. Endeksi yükselterek küçük senetleri %50 indirdiler. +

KIZILDAĞ
    @Sezgindemirel7
    ·
    1 sa
    Daha sonra 1000 puan düşürerek kalan büyükleri indirdiler. Ama ölüyü konuşmamak, gerekçesini konuşmak için ortaya vergi konusunu getirdiler, yani ölümün bizle alakası yok, vergi kaynaklı. Özetle vergi almıyoruz demeleri bana göre çok yakın.

sn kızıldağda şurada ayrılıyorum 800 milyon dolar tl olarak 28 milyara yakın para çıkışı mevcut önümüzde gri liste ve not artımı hikayesi varken bu paranın bu kadar erken çıkması benim kafamı bulandırıyor.
    vergi hikayesi pıst 100 3.20 dolarlardayken geldi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Bu arkadaş 2 dolarlık kağıtta 1dolar temettü bekleyen arkadaş mı

4. Herkes karşı ama işlem vergisi iyi olur (bence)
    Çünkü
    Buradaki çok kişi ben emri gönderene kadar kademe kalktı kademe düştü diye şikayet ediyordu.

Herkesten aynı işlem vergisi alırlarsa herkesin şikayet ettiği BOFA robotu günlük kaç tale vergi ödemek zorunda kalır.

Ya da aynı işlem hacmine çıkar mı

5.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    İyi teptirdi.

İkinci deptirmeyi de yaptı.

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    songür ulus'un daha bir şey tutturduğu vaki değil bakalım bunu tutturacak mı
    o kim ????
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. emlak senden fenomen olmaz dedi bu yüzden bu kadar kıvırma bizim gibi normal yorumcusu ol.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 701/999 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •