Sayfa 588/700 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 5599 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    20 TL civarlarında güçlü destek görünüyordu ve sahipli tahta olduğundan ne olursa olsun bu seviyelerin altına salmazlar, en fazla yatayda süründürürler diye tahmin ediyordum ve nitekim bir süredir buralarda gezdirdiler ancak yarın yukarı doğru uzun bir bar atıp hafta kapanışını tekrar bu seviyelere yakın yerlerden yapmazsa desteğin kırıldığını teyit etmiş olabilir. Bu durumda daha önceki gönderilerimde de belirttiğim 14-15 TL'ye kadar süzülmesini beklerim. Göstergeler bu noktada birbirini doğruluyor. Daha korkutucu olanı uzun dönemli fibonun işaret ettiği 11 TL'ye sarkma ihtimali. 20 TL bu anlamda kritik bir eşik. Yarın teyit ederse önce 15 ardından 11 ihtimali ufukta belirebilir diye düşünüyorum.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    15'lerde biraz gezinip 17'lere doğru ikinci tuzağını yaptıktan sonra bütün majör destekleri paramparça ederek düşüşü sürdürdü. Tuzaklayarak yemleyerek çok güzel düşürdüler. 2008 krizinden beri kırmadığı 200 haftalık ortalamasını deldi geçti ve 300 haftalık ortalamasına geldi. Bu durum hissede çok ciddi ve derin sıkıntı olduğunu gösteriyor. Zaten aylar önce kötü yönetilen şirket izlenimi olduğunu söylemiştik ve gelen finansallar da bunu doğruladı. Daha aşağıda 400 haftalık onun altında 500 haftalık onun da altında 600 haftalık ortalaması var, kısacası var oğlu var. İstedikten sonra destek de bitmez direnç de.

Ben şahsen fibonun da işaret ettiği üzere 11 - 12 TL dolaylarında düşüşün duracağını düşünüyorum. Ancak oradan yukarı neden toparlasın, büyük soru işareti. Yatayda sürünebilir çünkü daha aşağısı da uçurum fakat kötü görünüm devam ederse, şirket gerçekten de gözden çıkarılmışsa çok sürpriz noktalara gelmemesi için bir sebep yok.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Eski operasyon çocuklarından hala içerde olup da 13 den de satan var mıdır acaba?
    5 yil once alan ve tutan da hala cok ciddi karda...

Illa ki vardir satan...

Damar yolunu actilar bi kere, serum gibi damla damla damardan veriyollar sanki....
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    15'lerde biraz gezinip 17'lere doğru ikinci tuzağını yaptıktan sonra bütün majör destekleri paramparça ederek düşüşü sürdürdü. Tuzaklayarak yemleyerek çok güzel düşürdüler. 2008 krizinden beri kırmadığı 200 haftalık ortalamasını deldi geçti ve 300 haftalık ortalamasına geldi. Bu durum hissede çok ciddi ve derin sıkıntı olduğunu gösteriyor. Zaten aylar önce kötü yönetilen şirket izlenimi olduğunu söylemiştik ve gelen finansallar da bunu doğruladı. Daha aşağıda 400 haftalık onun altında 500 haftalık onun da altında 600 haftalık ortalaması var, kısacası var oğlu var. İstedikten sonra destek de bitmez direnç de.

Ben şahsen fibonun da işaret ettiği üzere 11 - 12 TL dolaylarında düşüşün duracağını düşünüyorum. Ancak oradan yukarı neden toparlasın, büyük soru işareti. Yatayda sürünebilir çünkü daha aşağısı da uçurum fakat kötü görünüm devam ederse, şirket gerçekten de gözden çıkarılmışsa çok sürpriz noktalara gelmemesi için bir sebep yok.

Genel anlamda katiliyorum.

11-12 TL de benim isaret ettigim 32-33 cente denk geliyor bu kurlar ile...

Orada ne olacagini ben de sahsen cok merak ediyorum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku

17-14 hareketini ilk çeyrek bilançosunu bildikleri için yaptılar. (tahmini 1 milyar zarar)
    son 1 aydaki hareketleri ise artık ikinci çeyrek bilançosunun da berbat geleceğini gördükleri için yapıyorlar.

şirket hakkında hiç olumlu düşünmeyen benim bile beklentilerimden daha negatif şeyler olacak gibi.

ben en azından 2024 bedelli, opereasyonel giderlerin azaltılması, tohum ihraci, borçların bir kısmının dövize çevrilmesi vb yapılarak şirket yüzdürülebilir diye düşünüyordum fakat oyak tamamen gözden çıkarmış olabilir.

Sürekli nakit yakan ama operasyonel kar bile yapamayan bir şirket.

5.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    17-14 hareketini ilk çeyrek bilançosunu bildikleri için yaptılar. (tahmini 1 milyar zarar)
    son 1 aydaki hareketleri ise artık ikinci çeyrek bilançosunun da berbat geleceğini gördükleri için yapıyorlar.

şirket hakkında hiç olumlu düşünmeyen benim bile beklentilerimden daha negatif şeyler olacak gibi.

ben en azından 2024 bedelli, opereasyonel giderlerin azaltılması, tohum ihraci, borçların bir kısmının dövize çevrilmesi vb yapılarak şirket yüzdürülebilir diye düşünüyordum fakat oyak tamamen gözden çıkarmış olabilir.

İlk çeyrek bilanço geldi mi ki?

Abi buraya kadar geldi
    Tek hanelere değmeden olmaz artık
    Şemsiye bağırsakları yırttı zaten ne de olsa
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Genel anlamda katiliyorum.

11-12 TL de benim isaret ettigim 32-33 cente denk geliyor bu kurlar ile...

Orada ne olacagini ben de sahsen cok merak ediyorum.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    İlk çeyrek bilanço geldi mi ki?
    sana bana gelmedi sn Oralet. (vergi dairesine sunulan bilanço var)
    ilk çeyrek biteli 2,5 ay oluyor.

başta insider hektscilar, oyak ve ilişkildeki yatırım firmalari çoktan biliyor sonuçları.

En son çıkan 2 tane aracı kurum raporu vardı
    Yanlış hatırlamıyor isem 2025 ilk çeyrek diye yazılı idi
    Toparlanmanın görüleceği
    Tabi BATTIK demez ise İBİNELER
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku

Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 588/700 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •