Muhbir
@ajans_muhbir
·
3s
Ali Yerlikaya: "Ömründe hiçbir şekilde şehir dışına bile çıkmamış bir göçmen, 7 bin kilometre ileriden benim ülkeme gelme cesaretini nasıl bulabilir?"
Muhbir
@ajans_muhbir
·
3s
Ali Yerlikaya: "Ömründe hiçbir şekilde şehir dışına bile çıkmamış bir göçmen, 7 bin kilometre ileriden benim ülkeme gelme cesaretini nasıl bulabilir?"
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
bir ülke varki sınırları falan yok...
elini kolunu sallayarak giriyorsun...
ve asla ülkedende dışarı bırakmıyorlar ve deport etmiyorlar...
sen olsan çıkıp gelmez misin?
o ortamdan kurtulmak istemez misin?
hepsi ülkeye girerken tiktok videosu atıyor giriş bu kadar kolay diye...
ülkede sınır yok polis asker yok...
bir ülke mayınlarını ne için temizler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Puahahahhahsh
Hayatta bilemem.
Endekisi sor, altını sor, gümüşü sor, tüprsı sor neyi sorarsan sor bi tahminim olur emme o tahtayı mimkin değil bilemem. Herif mikemmel ötesi soyguncu
alırsan düşer satarsan fışkırttırır
Naptın sen boyuna öpüyodun petkoşun taktacisini, yohusa sanada mi öptürmüyor artık![]()
Hamdım Piştim Yandım
Şu var bimas vadelisi tavan olursa.....yarın için sert çıkış olur derim.....başka şekilde numaradan teyyare derim bu çıkışa......gözüm bimas da.....siyah kuğum bimaşşşşşşşşşşşşşşşşş....
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Aykırı
@aykiricomtr
Özgür Özel’den MHP’li isimlere sert sözler:
“Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter normalleşmeden çok korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye’de kimse Başkent’in orta yerinde Ülkü Ocakları Genel Başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz.
Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için tavır koyuyoruz, eşi ve çocuklarına da bütün ülkenin vicdanlı insanlarıyla sahip çıkıyoruz.
Sinan Ateş için taziye tweeti bile atmayanların bu saldırgan tweetlerin milletin gönlünde hiç yeri yoktur. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarken vurgun yeriz.â€
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri