Sayfa 920/938 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930 ... SonSon
Arama sonucu : 7497 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. BANkERs 😉 az kaldı foyalarınız cıkıcak meydana

2.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    bANkERS tam bizim etrafımızda ki hiç bir açıklamayı kaale almayıp tek kendi dediği doğru olan ikili gibisin. Tabi onlar dolandırıcı.
    İnsanları senin yada sizin söylediklerinize aksi bir yorum getirdiginde neden hemen motivasyonun ne gibi sorular yöneltiyorsun? Gerek yok. Kandırdıgınız insanlar aydınlandı. Hisse al sattan bir sürü paralarda kazandınız. Acık vermeye basladınız. Simdide dava diyip kandıracaksınız ama insanların gözü açıldı.
    Sorulara cevap vermek yerine demogoji yapıyorsunuz. İkiniz de yeni üye olmuş sadece buraya olumsuz yorum yapıyorsunuz. Hisse al sat yapmadım hiç. Elinizde bu hisseden yoksa niye gelip buraya karalıyorsunuz. Benim yazdıklarım ortada, kimseyi kandırmadım. Ama sizler bilinçli şekilde operasyon yapıyorsunuz. Ticaret kanununun ilgili maddelerini orada yazdım, varsa cevabınız yazarsınız.

3. Elimde hisse olmadıgnı nereden çıkardın ?
    Koskoca işbankası bankersin yazdığı ticaret kanunundan bihaber yani sen yazsan ne olacak.
    Ben bu hisseyi senin gibiler yüzünden aldım, buraya yazıyorsan bu cevaplarada hazır olacaksın. Herkes fikrini belirtmekte özgür. Yok motivasyon kaynağı yok amacın ne tarzı sorular kışkırtmaktan başka ise yaramaz

4. Önce gayrimenkul satışı
    Sonra hükümet bankayı satıyor
    Şimdi holdingleşme
    Yarın dava acacagız 🤣

Bunlara hala inanan var mı gerçekten …

5.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Elimde hisse olmadıgnı nereden çıkardın ?
    Koskoca işbankası bankersin yazdığı ticaret kanunundan bihaber yani sen yazsan ne olacak.
    Ben bu hisseyi senin gibiler yüzünden aldım, buraya yazıyorsan bu cevaplarada hazır olacaksın. Herkes fikrini belirtmekte özgür. Yok motivasyon kaynağı yok amacın ne tarzı sorular kışkırtmaktan başka ise yaramaz
    Bana verebildiğin bir cevap yok. Sende hisse falan yok, operasyonel olarak burada olduğunuz o kadar belli ki. Sen fikir belirtmiyor iftira atıyorsun. Koskoca İş Bankası’nın koskoca yöneticilerinin imtiyazlı hisselerden bihaber olduğunu da gördük genel kurullarda.

6. Kopyala yapıstırlaramı cevap vereyim. Sen nicknameler olan bir forum sitesinde operasyon çekildiğine inanıyorsun neye cevap veriyim 🤣 senin hayalgücüne erişemem gibi duruyor…

Operasyonel olarak, bak bu son nokta…

7. Bankers > işbankası

8. Bu forumda gaz vermeyen arkadaşlar için yazıyorum. Bu bankers bu forumda 2019 dan beri yazıyor. Allah aşkına neler yazmış okuyun.

Sayfa 920/938 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •