Sayfa 287/359 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. Bunun üstüne bir Göksel Baktagir daha gider..

https://www.youtube.com/watch?v=dQEFPyqFK1g
    Kar Tanem
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. Tombul Kuş'taki saatlik periyotta anlık görüntü

Aslında biraz tutup tutmamak arasında tereddüt ettim. Ancak dünkü gibi yine boşluklu açılıyor günlük periyotta. Ayrıca açılış fiyatı daha önce oluşan yatay direnç bölgesine denk gelmiş durumda. "Belki üstüne iğne atabilir, ama riske etmeyeyim" dedim. THYAO kaçmıyor, gerekirse tekrar alırız.
    Clausewitz

3.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Tombul Kuş'taki saatlik periyotta anlık görüntü

Aslında biraz tutup tutmamak arasında tereddüt ettim. Ancak dünkü gibi yine boşluklu açılıyor günlük periyotta. Ayrıca açılış fiyatı daha önce oluşan yatay direnç bölgesine denk gelmiş durumda. "Belki üstüne iğne atabilir, ama riske etmeyeyim" dedim. THYAO kaçmıyor, gerekirse tekrar alırız.
    Piyasada yaygın olan görüşe göre değil, ancak benim kendi boşluk kriterlerime göre bugünkü günlükteki boşluğu kapattı. Fiyatların ne kadar dinamik olduğunun ve gün içi kaç değişik şekle girebildiğinin bir örneği bu. Mum şekli de şimdilik güzel görüntü vermeye başladı. 314,00 bariyerini henüz yıkamıyor. Takipte kalacağım, belki 14:00 sonrası gün içi bir scalping olayına da girebilirim THYAO'da. YTD.

Clausewitz

4. Endeksteki bu görüntü hoşuma gitmiyor. Evet fiyat dünkünden yüksek. Son mumun tepesi ve dibi de dünkünden yüksek. Ama epey irice bir kırmızı görüntü var son mumda, yükselen bir fiyat için. 5-0'dan 5-4 olmuş bir maç gibi rahatsız edici bir durum. Bu şekilde kırmızı mumlarla da daha önce yükseldiğine şahit olduk endeksin 2022 ve 2023'te. Ama o zamanki momemntum ile şimdiki pek aynı değil. Bana pek kırılgan göründü bu görüntü. Sanki hemen bir ikili dip yapmaya dönecekmiş ya da en azından kırdığı düşen çizgisini onaya gidecekmiş gibi bir tedirginlik oluşturuyor. THYAO ve TUPRS'ta da durum çok da farklı değil son mum açısından.

Henüz gün kapanmadı, evet. Ama anlık görüntü bir şeylerin tam olmadığını fısıldıyor sanki.
    Clausewitz

5.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku

Endeksteki bu görüntü hoşuma gitmiyor. Evet fiyat dünkünden yüksek. Son mumun tepesi ve dibi de dünkünden yüksek. Ama epey irice bir kırmızı görüntü var son mumda, yükselen bir fiyat için. 5-0'dan 5-4 olmuş bir maç gibi rahatsız edici bir durum. Bu şekilde kırmızı mumlarla da daha önce yükseldiğine şahit olduk endeksin 2022 ve 2023'te. Ama o zamanki momemntum ile şimdiki pek aynı değil. Bana pek kırılgan göründü bu görüntü. Sanki hemen bir ikili dip yapmaya dönecekmiş ya da en azından kırdığı düşen çizgisini onaya gidecekmiş gibi bir tedirginlik oluşturuyor. THYAO ve TUPRS'ta da durum çok da farklı değil son mum açısından.

Henüz gün kapanmadı, evet. Ama anlık görüntü bir şeylerin tam olmadığını fısıldıyor sanki.

Her ne kadar yukarda günlük mumdaki durumun çok da hoşuma gitmediğini belirtsem de, benim kişisel / subjektif iz sürenime göre henüz endeksteki fiyat hareketinde bir bozulma yok, 'sat' sinyali oluşmadı. Şimdilik, sabah yükselen, akşam düşen bir dalga içerisinde rutin saatlik volatilite gibi duruyor. Tabi bu benim kendi gözümden olan bitenler. Şaşı bakıyor olabilirim, o sebeple bir tavsiye olarak kabul etmeyiniz.
    Son düzenleme : deva-i dert; 14-06-2024 saat: 17:28.
    Clausewitz

6. https://www.youtube.com/watch?v=b5yb_fMrVlo

Göksel Baktagir - Hayal Gibi
    Clausewitz

7. Kapanış TE'de 311,75'ten THYAO alımı yaparak bayrama full malla girmiş olduk yine. Aynı yöntem işlemlerle bayramdan sonra da bir süre devam ederiz gibi görünüyor. Hayırlı ve bereketli olur inşaallah.
    Clausewitz

8. Bayram süresince başlığa uğrayamayabilirim. O sebeple şimdiden herkesin Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    Clausewitz

Sayfa 287/359 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •