Sayfa 566/716 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 5725 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    neler konuşuldu , dakika skor bilgisi verir misiniz.
    gündem dışında ben söz istedim kar dağıtım politikasını eleştirdim borsada artık 8,5 milyon yatırımcı olduğunu bu durumun şirketin marka değerine artık zarar verdiğini söyledim hakim ortağın imtiyazlı olarak dağıtılan kardan % 74 pay alabildiğini oysa bu dağıtımın normal olarak yapılsa hakim ortağın zaten % 82 hissesi olduğunu % 82 pay alacağını söyledim atılan taşa ürkütülen kurbağa durumu gibi bu duurum, mesut bey söz aldı eleştirimizde haklı olduğumuzu fakat kanunen ya hiç dağıtmayacağız yada el mecbur imtiyaz tanımlanan paya tam dağıttığını izah etmeye çalıştı. mevcut finansallarla seneye başka bir kar dağıtım olabilir diye düşünüyorum. başka bir yatırımcı kap bildirimlerini eleştirdi en azından yeni ruhsat alınan ürünleri yayınlayın dedi pazara sürücekleri ilaçların ciro tahminin zor olduğunu bu sebeple açıklayamadıklarını söyledi anladığım kadarı ile spk da coşku verici kapları pek istemiyor o minvalde duyuruları olmuş firmaya. Sonrasında 15 milyara çıkan özkaynakları ve 200 milyoda kalan sermayeyi hatırlatıp bedelsiz artırımın neden yapılmadığın sorudum bu sene olmayacağını fakat önümüzdeki sene için düşünülebileceğini söyledi. pek yatırımcı yoktu toplantıda 3 tane yatırımcı vardı flip bey ve mesut beyle toplantı sonra biraz sohbet ettik ihracatı falan sorduk biraz anlattılar

2. Bizler için kariprazin etken maddeli şizofreni ilacı üretmiş Ruhsat almış hayırlı olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by reşo ağa Yazıyı Oku
    Bizler için kariprazin etken maddeli şizofreni ilacı üretmiş Ruhsat almış hayırlı olsun.
    Başka hangi şirket yatırımcısını bu denli düşünür ki?

IN2015 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    gündem dışında ben söz istedim kar dağıtım politikasını eleştirdim borsada artık 8,5 milyon yatırımcı olduğunu bu durumun şirketin marka değerine artık zarar verdiğini söyledim hakim ortağın imtiyazlı olarak dağıtılan kardan % 74 pay alabildiğini oysa bu dağıtımın normal olarak yapılsa hakim ortağın zaten % 82 hissesi olduğunu % 82 pay alacağını söyledim atılan taşa ürkütülen kurbağa durumu gibi bu duurum, mesut bey söz aldı eleştirimizde haklı olduğumuzu fakat kanunen ya hiç dağıtmayacağız yada el mecbur imtiyaz tanımlanan paya tam dağıttığını izah etmeye çalıştı. mevcut finansallarla seneye başka bir kar dağıtım olabilir diye düşünüyorum. başka bir yatırımcı kap bildirimlerini eleştirdi en azından yeni ruhsat alınan ürünleri yayınlayın dedi pazara sürücekleri ilaçların ciro tahminin zor olduğunu bu sebeple açıklayamadıklarını söyledi anladığım kadarı ile spk da coşku verici kapları pek istemiyor o minvalde duyuruları olmuş firmaya. Sonrasında 15 milyara çıkan özkaynakları ve 200 milyoda kalan sermayeyi hatırlatıp bedelsiz artırımın neden yapılmadığın sorudum bu sene olmayacağını fakat önümüzdeki sene için düşünülebileceğini söyledi. pek yatırımcı yoktu toplantıda 3 tane yatırımcı vardı flip bey ve mesut beyle toplantı sonra biraz sohbet ettik ihracatı falan sorduk biraz anlattılar
    Bilanço bu akşam mı, bari onu da sorsaydın

Bu kadar az katılım olacağını ve rahat rahat söz alabileceğimi bilsem ben de katılırdım. 5-10 dk konuşmadan derdimizi anlatamam diye düşünüyorum. Neyse, artık seneye hala yatırımcı isem, katılırım artık.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bilanço bu akşam mı, bari onu da sorsaydın

Bu kadar az katılım olacağını ve rahat rahat söz alabileceğimi bilsem ben de katılırdım. 5-10 dk konuşmadan derdimizi anlatamam diye düşünüyorum. Neyse, artık seneye hala yatırımcı isem, katılırım artık.
    bilanço haftaya cuma hala bitiremedik dedi 3 yatırımcı vardı genel kurul bitince sohbet ettik mesut beyle filip bey tün soruları dinlediler cevap verdiler

6.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    bilanço haftaya cuma hala bitiremedik dedi
    Beklediğim gibi, bence bitiremedik de işin bahanesi, ne kadar geç o kadar iyi diyorlar sanırım

Bu arada cfo için biraz terso, PH de uzaktan bağlanır deniyordu..Güzel bir fırsatı kaçırdık gibi, sohbet havasında güzel bir gk olmuş gibi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Beklediğim gibi, bence bitiremedik de işin bahanesi, ne kadar geç o kadar iyi diyorlar sanırım

Bu arada cfo için biraz terso, PH de uzaktan bağlanır deniyordu..Güzel bir fırsatı kaçırdık gibi, sohbet havasında güzel bir gk olmuş gibi.
    önceki durumları bilmiyorum ama bugün hiçte öyle değildi genel kurulda söz alıp sorduk orada cevapladı birde bitince de sohbet havasında sabırla bütün soruları dinleyip bütün sorulara cevap verdiler belkide hepi topu 3 kişiydik ondan da olmuş olabilir kalabalık olsa ne olurdu bilmem birde mesut bey aracı kurumlardan bize gelen toplantı tekliflerini geri çevirmeyiz toplantı taleplerini memnuniyetle karşılarız diye açıklama yaptı dip not.

8.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    %7.4lük imtiyazı kullanmadığı yıl, o yıla ait imtiyaz hakkından tamamen (ilelebet) feragat etmiş olabilir.. bunu kastediyor olabilir (mi?).. hukuksal durumunu inceleyeceğim. bizim ortak olduğumuz %92.6lık kar kısmı ise yasal yedek akçe hariç, her zaman için dağıtılabilir niteliktedir..

Sayfa 566/716 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •