Sayfa 36/39 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
Arama sonucu : 312 madde; 281 - 288 arası.

Konu: BINHO 1000 Yatırımlar Holding

1. Binho faaliyet alanı ile ufuk faaliyet alanları aynı degil muhtemelen binho geçmiş donem karlarını bu şekilde şirket dışına çıkartıp bundan sonra ki süreçte ki bilanço zarar açıklayacak binho iştirakleride tam faaliyette degil çalışmıyor 3 milyar kar 12 aylıkta gôrdük birinci çeyrek kar 500 bin nasıl iştirakler üretim yapmıyorsa bu şirket nasıl sürdürülebilir kar yaratacak ,

2. Hisse devir sözleşmesi 1 TL nominal üzerinden yapılmış yani 500/600 milyon kar yok ortada ufukta olan tabii binho oluyor kasadan para çıkıyor aynı zamanda ufuk zarar açıklayan şirket bu durum binho bilançolarına nasıl
    Yansiyacak düşünün

3.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Hisse devir sözleşmesi 1 TL nominal üzerinden yapılmış yani 500/600 milyon kar yok ortada ufukta olan tabii binho oluyor kasadan para çıkıyor aynı zamanda ufuk zarar açıklayan şirket bu durum binho bilançolarına nasıl
    Yansiyacak düşünün
    Sen öyle zannet birader.Hissen olacaksa binho olsun

Ufuk dan hisse alan sadece bınho değil,,Enver Çevik in yeni şirketi milpa da ufuk dan hisse alıyor,,,E.Çevik diyor ki,bu işlem,büyümemizde önemli bir yer tutacak.
    Enteresan,takip edelim bakalım neler olacak.

5. İştiraklerine yatırım yapmadan halka kapalı şirket satın almak mantığı geçmiş dönem karı eritmek olabilir mi? Bakalım başka halka kapalı şirket alım haberleri gelirse ben binho yatırımımı gözden geçireceğim iştirakler özellikle altay enerji neden çalışmıyor

6. 1000 Yatırımlar Holding (BINHO), yatırımları arasında yer alan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.’nin Sermaye Piyasası Kuruluna halka arz başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Zamanı geldi,,420 üstünde kalıcılık sağlarsa,düşüş biter,eski zirveleri hedef olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Binho faaliyet alanı ile ufuk faaliyet alanları aynı degil muhtemelen binho geçmiş donem karlarını bu şekilde şirket dışına çıkartıp bundan sonra ki süreçte ki bilanço zarar açıklayacak binho iştirakleride tam faaliyette degil çalışmıyor 3 milyar kar 12 aylıkta gôrdük birinci çeyrek kar 500 bin nasıl iştirakler üretim yapmıyorsa bu şirket nasıl sürdürülebilir kar yaratacak ,
    Ufuk,,ekipman finansal kiralama işi yapıyormuş.Dışarıdan malzemeleri uygun fiyata mı getirecekler,ne yapacaklar bakalım.
    Boşa para harcadıklarını düşünmüyorum.
    Ayni zamanda Bınho bir holding şirketi olduğundan farklı alanlara yatırım yapabilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 36/39 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •