Sayfa 228/305 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Ayın 21 i gece 12 de bitiyo,,vay be nasıl da göremedim,,,tüh,,,biraz daha ceplerini ısıtsınlar bakalım.
    Hayırlı olsun, KAP geldi.. çok iyi bilanço...

.....
    Diye yazmayı çok isterdik biz de tâbi ne yapalım bekliyoruz hala

2. Demek sen bir 50 yil daha bu işi ögrenemiyeceksin yazik. Ne cerez parasi be. Ben bu hissede günde 30 bin kazanmazsam zarar sayarim.gün geldi zarar ettim ama totatlde ortalama günluk 30 bin kazanirim

3. Bilanço sonrası baya mesaj silinmiş😁

4.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Bilanço sonrası baya mesaj silinmiş😁
    Öncesinde silmiştim veriler hatalı diye...

Alacak tahsil süresi net karı bitirmiş... Parayı tahsil edene kadar yarısından çoğu değerini kaybediyor zaten... Yıl sonuna kadar da böyle olacak... Tüm işleri kamudan olunca böyle oluyor... enflasyon olduğu müddet işi zor

5. 1.3 milyar ticari alacak var. Hepsi de TL cinsinden.. hiç faiz vs eklenmiyor ki EM den bu kadar çok etkilenmiş

6. Biz de fiyatını kara dönüştürüp fk hesaplıyoruz niye bu kadar düşük diye şaşırıyoruz.. o para cebe girene kadar pula dönüyor çünkü... 2024 te bir cacık olmaz.. 2025 de belki geleceği fiyatlayip hareketlenir.. pazartesi party hard var, kemerleri sıkı bağlayın...

7. Gelirlerinde kamunun oranını düşüremezse işi zor... alternatif gelir kapisi yaratmali artık

8.  Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
    Öncesinde silmiştim veriler hatalı diye...

Alacak tahsil süresi net karı bitirmiş... Parayı tahsil edene kadar yarısından çoğu değerini kaybediyor zaten... Yıl sonuna kadar da böyle olacak... Tüm işleri kamudan olunca böyle oluyor... enflasyon olduğu müddet işi zor
    eyvallah hocam.

kafama takılan bir durum var.

2023 yılı faaliyet raporu ->1.3.7 Personele Dair Bilgi
    31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla çalışan personel sayısı 187 kişidir.

2024 ilk çeyrek faaliyet raporu ->1.3.7 Personele Dair Bilgi

31 Mart 2024 tarihi itibarıyla çalışan personel sayısı 675 kişidir.

3 ayda 500 tane çalışan sayısı nasıl arttı? ben linkedin ve kariyer.nette ilanlarını görmedim.
    Bu kadar çalışanın maliyeti karı olumsuz etkilemiştir.

Sayfa 228/305 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •