Sayfa 694/882 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. sabrını biliriz senin kaçtığın atatp gibi mert adam yukarıda attığım fotolara gelir açıklama yapar görmezden gelmez sana hoca hüstad diyen kendinden şüphe etsin şirket bilgileri dışında elle tutulur bir done paylaşımın yok algıcı abdüllllkadirrrr yok faiz yok dolar elde başka birşey kalmadı tabi ha pardon dostun diyor ya pd 1 mr ya bedave bedave

2. https://youtube.com/shorts/IQnEsGlb-Mg?feature=shared

Elestrileri ile beni korkutuyorlar..

3. https://youtu.be/h5bdWRqFtK0?feature=shared

Hiç yumusamayacak sert adamlar var...anadan doğma sertler...elimizden bir şey gelmiyor..

4. Dövizin stabil olması ana girdi maliyetlerinde artışı minimize ediyor..
    Marjların korunmasının sebebi bu..

5. https://www.dailymotion.com/video/x4f8qgz

Arkadaş kimsenin parasını almadık...kimseye hisseyi yukarıdan da kitlemedik..bize illa ki ver paramızı mi diyorsunuz ?? nedir bizle olan meseleniz ??

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=80&page=489

İyiken arşiv denilen bir şey var... yoksa geçmişte böyle dediğine kimseyi inandiramazdim...bu forumda yalanların ömrü çok kısa ...
    Benim buradaki temel stratejim Skumtech satın alması ile ilgiliydi ve bunu en başından beri defalarca yazdım...Zaten o alıntıladın mesajın içeriğinde de var bu husus, okuduğunu anlamadığın için neyi alıntıladığını da bilmiyorsun...Avrupa'daki diğer oluşumlardan çok farklı bir stratejiydi çünkü hammadde temin edilen şirkete ortak olunacaktı...Ve çıkarımlarım da bu olası ortaklık üzerine kurulu idi...Olmayınca şirket bildiğin eski kimliğine dönüş yaptı, yazdığım da bu...

Diğer konu, benim zaten ne yöneticiler ne de şirket ile ilgili (senin tabirinle) yerin dibine batırma iması içeren tek bir mesajım yoktur bu forumda...Geçen aylarda da aynısını yazmıştın hatta o kıdemli müritin de yazdı, çıkarın bakalım şu yazımı dedim, hepiniz sus pus oldunuz...

Bak tekrar diyorum, şirketi kötülemekle ilgili tek bir mesajımı çıkar koy şuraya, bir daha burada asla yazmayacağım...Çıkarmazsan da müfterisin, sen ve o diğeri...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. Senden alintiladiklarim herşeyi gözler önüne seriyor..fazlasına gerek yok...geçmişte usdat diyordun sonrasında neredeyse beni şeyh ilan edecekken bu gün bana hasta diyorsun...
    Geçmişte merkez bankaları faiz indirme sürecine girmek üzere piyasa canlanacak diyordun bu gün ise tam tersini söylüyorsun ..

Geçmişte yolladığı bilancoyu yeterli görüyordum bu gün bir numara yok diyorsun...milletin aklı ile dalga geciyorsun..

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kentsel dönüşüm yasası nedir?

"Kentsel Dönüşüm Kanunu" olarak bilinen Kanun, afet riski altındaki alanlar ile bu alanlar dışındaki riskli yapıların bulunduğu arsa ve arazilerde sağlıklı ve güvenli yaşama çevreleri oluşturmak için iyileştirme, tasfiye ve yenilemelere dair usul ve esasları düzenlemektedir.

Kentsel dönüşüm yasası içeriğinde neler var?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, dün Meclis'e sunulan teklife ilişkin düzenlediği basın toplantısında, ülke genelinde bulunan 36 milyon bağımsız bölümden 6 milyonunun riskli olduğunu, 2 milyonunun ise acil dönüştürülmesi gerektiğini söyledi. Teklifin bir sonraki hafta Genel Kurul'a geleceğini söyleyen Güler, "Ülkemizi afetlere dirençli hale getirmek için tek çare kentsel dönüşümü hızlandırmak" diye konuştu.

...

Şu gelişme, ilk olarak çimentoları hareketlendirdi. Henüz BRKSN tahtacıları sayın abilerimiz konuyu anlamadılar... Gelene geçene hem de bu fiyatlardan vermek kolay, illaki alıcısı olur; bakalım bu verdiklerinizi geri nasıl alacaksınız yiğitlerim...
    Bak geçmişte kentsel dönüşümün berkosana olası olumlu yonlerini dile getirmissin bu gün ondan bile söz etmiyorsun..

Sayfa 694/882 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •