Sayfa 702/882 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. uzun vade yatırımcısı olup hergün ekran bakmak nedir yok mu şöyle 50 yıllık tecrübeliniz gelsian
    olaya hala yanlış yerden bakıyorsun kardeşş mavi boncuk dağıtmak ile bebek hisse alıp ekran bakmamak arasında ki farkı bu kadar yılda öğrenemediyseniz o da sizin sorununuz bunlar konuştukça kağıdı baskılıyorlar ve piyasaya ayak uyduramadığı şu günlerde her gün bir masalla geliyor şeyh keko gavs gibi burnunu sildiği mendilini falan alın saklayın bari

2.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    agresifyatırımcı ve berkosan arkadaşlar daha yeni üyesiniz .ama çok konuşuyosunuz , hissenin günlük hareketlerine göre yorumlar ve kötülemeler yapıyorsunuz .buda sizin acemi oloduğunuzu gösterir ,yatırımcı bir hisseyi çıkışlarda ve düşüşler de kademeli olarak alır .hisse fazla düşmüşse oran olarak daha fazla alım yapmaya gayret eder .sonra sabreder .parasın tamamıyla hisse alan için riskli bir durum ,şansı varsa yukarı gider ,aşağı giderse sorun oluyor .hedef önemli endekste ve hisse de alırken ve satacakken hedefin olmalı .sabır en silahtır. o yüzden herkes stresli boş konuşupta kafa ütülemeyin .hisse düşeceğine inanıyorsan sat aşağıdan al .bizlerin canını sıkmayın yararlı bilginiz varsa paylaşın faydalanalım ,yoksa bizleri sıkıntıya ,germeye Hakkınız yok...
    sen baya dolu konuşmuşsun ya az ötede oyna sen acemi adam derslinizi verdi hala bıdı bıdı yapıyorsun işine bak

3. dolar kuru son bir haftadır hareketli...şu dakikada 33,00 tl de...erdoğanın faiz indirimine yeşil ışık yakması ,öte yandan mehmet şimşeğin ekonomik programını yürütme kararlılığı bir tezat oluşturmaktadır...buda ileride mehmet şimşeğin başarısız kabul edilerek yollanmasına ,ekonomik politikaların ise tekrardan eski yoluna girmesine neden olabilir..piyasalar özelikle de son gelen yabancılar bu riski görerek hisse satıp dolar almak istiyor görüntüsünü alıyorum...

ülke ekonomimiz doların çıkması gerektiğini söylüyor...bu konuyu da yakından takip ediyoruz...dövizin olası çıkışı ihracatçı şirketler için ve berkosan için çok önemlidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dolar kuru son bir haftadır hareketli...şu dakikada 33,00 tl de...erdoğanın faiz indirimine yeşil ışık yakması ,öte yandan mehmet şimşeğin ekonomik programını yürütme kararlılığı bir tezat oluşturmaktadır...buda ileride mehmet şimşeğin başarısız kabul edilerek yollanmasına ,ekonomik politikaların ise tekrardan eski yoluna girmesine neden olabilir..piyasalar özelikle de son gelen yabancılar bu riski görerek hisse satıp dolar almak istiyor görüntüsünü alıyorum...

ülke ekonomimiz doların çıkması gerektiğini söylüyor...bu konuyu da yakından takip ediyoruz...dövizin olası çıkışı ihracatçı şirketler için ve berkosan için çok önemlidir...
    eyvah eyvah şu yoruma bakar mısın tam bir amatör mehmet şimşek gittiği gün görürsün piyasayı üfürükçü

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dolar kuru son bir haftadır hareketli...şu dakikada 33,00 tl de...erdoğanın faiz indirimine yeşil ışık yakması ,öte yandan mehmet şimşeğin ekonomik programını yürütme kararlılığı bir tezat oluşturmaktadır...buda ileride mehmet şimşeğin başarısız kabul edilerek yollanmasına ,ekonomik politikaların ise tekrardan eski yoluna girmesine neden olabilir..piyasalar özelikle de son gelen yabancılar bu riski görerek hisse satıp dolar almak istiyor görüntüsünü alıyorum...

Mehmet şimşeğin görevden alınmasına piyasa çok kötü tepki vermez mi? Bu kriz demek olur ve üstelik acı reçetenin bir kısmı yok yere halka içirirmiş olacak. Ülkem düzlüğe çıkacaksa varsın acı reçete olsun ama tam işler yola girecek iken herşeyi çöpe atmak çok sağlıklı olmaz ekonomi için. Belki iki ay sonra faiz indirimlerine gidilecek kurda olması gereken yere doğru gitsin gidecekse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Mehmet şimşeğin görevden alınmasına piyasa çok kötü tepki vermez mi? Bu kriz demek olur ve üstelik acı reçetenin bir kısmı yok yere halka içirirmiş olacak. Ülkem düzlüğe çıkacaksa varsın acı reçete olsun ama tam işler yola girecek iken herşeyi çöpe atmak çok sağlıklı olmaz ekonomi için. Belki iki ay sonra faiz indirimlerine gidilecek kurda olması gereken yere doğru gitsin gidecekse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ekonomik istikrarın tekrardan tesisi için mehmet şimşeğin uyguladığı programa uyulması gerekiyor...ama bu programın gereği olarak da faizlerin yükseltilmesi ,vergi ve harçların da yükseltilmesi gerekiyor..yani halka acı ilacı içirmek gerekiyor...ama bunu da yaparlarsa bu hükümet halk nezdinde erir...devlette israfın diz boyu olduğu bir ortamda acı ilacı halkın içmesini halk af etmez...buda akp için siyasi risktir...

akp bu siyasi riski göze almayabilir..bu yüzden de son bir yıldır ağırlaşan ekonomik krizin faturasını mehmet şimşeke yükleyip onu gönderebilirler...mehmet şimşek olmadan da kör topal bu ekonomi yürüyordu...ben mehmet şimşeğin devam etmesini istiyorum ama hükümet bence pek istekli olmayacaktır...bunu ilk işaretleri geliyor olabilir...piyasa bunu şu anda görüyor olabilir...benim ilk aklıma gelen senaryo budur...yoksa normalde eylüle kadar döviz kurunun çıkması beklenmiyordu..çıkıyorsa önemli bir gelişme vardır diye düşünüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. mehmet şimşek bu hükümette günah keçisi olarak alındı...eğer mehmet şimşeğin programı başarılı olursa ?? hükümet bu başarıyı kendi sahiplenecektir...ama ekonomik başarı elde edilemez ise tüm krizin faturası mehmet şimşeğe yüklenecektir...bir çeşit günah keçisi olacak...akp ve tayip bey aha halkı ezen buydu deyip tekmeyi yapıştıracak..üzerine de itibarına da saldıracaklar...yok IMF nin adamı yok amerikanın adamıydı iyiken bundan kurtulduk diyecekler...bu süreçte akp ve erdoğan tertemiz bu işten sıyrılacak...kendilerine temiz bir sayfa açabilecekler...böylece halk nezdinde zaman kazanmış olacaklar....

mehmet şimşeğin çok da zamanı kalmadı...ya başaracak yada itibarını da burada bırakıp gidecek...zamanı kalmadı çünkü halkın bitmeyen bu ekonomik krize karşı tahamülü kalmadı...bıçak kemiğe dayandı...emekli ve asgari ücretli toplumun yarısından fazlasını temsil ediyor...bu iki kesimin gazı en kısa sürede alınmalı...bu iki kesim açlık sınırının da altında maaşlar alıyorlar...

kısacası ekonomik kriz uzadıkça ne yazık ki mehmet şimşeğe tanınan kredi de bitecek...zaman daralıyor onun için...

8. Senin o hatrı sayılır kar duruyor mu keko hala :D yeter övmeyin. Her iyi olacak şirket gidecek diye bir kaide yok. Bknz: SİSE , bence sadece susun yada başka hisseye geçin. Övmeleriniz çok bıktırdı.

Sayfa 702/882 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •