Sayfa 332/419 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382 ... SonSon
Arama sonucu : 3346 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    artık bende kendi haline bıraktım...para kazanacaksak hep beraber kazanacağız yada kaybedeceğiz....bana 2-3 tl lik bant içinde al sat yapmak mantıklı gelmiyor bekliyorum ...tahtacı için bu mantıklı ise kendi bilir...
    Sadece tahtacı işimi bu xtrader hocam iş anlaşması olan kap haberlerinden bir gün öncesi ve gün içi işlemlere bak miktar ve hacim artışları seans sonu bir haber ertesi gün alınan mallar olduğu gibi satıldı 8 milyon ortak satışının zamanlaması gibi doğan artık karelde yatırımcısını iyice salak yerine koymaya başladı

2.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Doğan holding karel e 728 milyon o günkü kurla 50 mılyon Dolar para yatırdı..sonra Karel e dediki git dahicii yi 20 milyon dolara al...işte burada olay bozuldu..hem şirket satın alacaksın 3 krş parayla..sonra diyeceksin ki git 20 milyon dolarını dahicii ver artı %30 kapasite arttır nakit akışını boz sonra 2 tane bedelli yap bize para verin diyeceksiniz biz sıkıştık..Karel gibi bir şirketi satın alacaksın ve elini cebine atmayacak sin gazete yönetmeye benzemez bu işler
    2 defa bedelli yapıp şirkete para koymuş tüm ortaklar. Ne demek elini cebine atmıyor?

3.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Doğan holding karel e 728 milyon o günkü kurla 50 mılyon Dolar para yatırdı..sonra Karel e dediki git dahicii yi 20 milyon dolara al...işte burada olay bozuldu..hem şirket satın alacaksın 3 krş parayla..sonra diyeceksin ki git 20 milyon dolarını dahicii ver artı %30 kapasite arttır nakit akışını boz sonra 2 tane bedelli yap bize para verin diyeceksiniz biz sıkıştık..Karel gibi bir şirketi satın alacaksın ve elini cebine atmayacak sin gazete yönetmeye benzemez bu işler
    Dahicii yi almaları doholdan önce oldu diye biliyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Dahicii yi almaları doholdan önce oldu diye biliyorum
    arasında 3 ay var marin hocam karel hem daiichii alma görüşmleri yapıyor hemde kareli satma görüşmesi şirketi bir yandan satarken bir yandan da şirkete yeni bir şirket katma planı çok inandırıcı değil

5. bu hissenin yeri buralar değil o yüzden beklemeye devam...tahtacının baskısına yenik düşmeyin..bunlar şeytana papucu ters giydirir...

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    bu hissenin yeri buralar değil o yüzden beklemeye devam...tahtacının baskısına yenik düşmeyin..bunlar şeytana papucu ters giydirir...
    neye göre değil ortak dönen varlıklara göremi özkaynaklara göremi

7. Agrot pd ye göre:dd

8. Anlamsızca düşüyor yine, düşüşü anlamlandıracak bir haber mi gelecek yoksa, eskiden böyle zamanlarda ters hareket yapardı, nerde o eski Karel.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 332/419 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •