Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
159,70 9.99 14:30
14.980,00 9.99 14:18
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:31
90,85 -7.77 14:31
3,34 -7.73 14:31
539.997,50 -7.71 13:55
151,50 -7.51 14:31
Azalan Hisseler

İşlem

5.633.756.392,00 14:31
5.626.500.386,45 14:31
4.985.525.595,24 14:31
4.908.878.810,55 14:31
4.744.348.815,03 14:31
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    mehmet şimşek bu hükümette günah keçisi olarak alındı...eğer mehmet şimşeğin programı başarılı olursa ?? hükümet bu başarıyı kendi sahiplenecektir...ama ekonomik başarı elde edilemez ise tüm krizin faturası mehmet şimşeğe yüklenecektir...bir çeşit günah keçisi olacak...akp ve tayip bey aha halkı ezen buydu deyip tekmeyi yapıştıracak..üzerine de itibarına da saldıracaklar...yok IMF nin adamı yok amerikanın adamıydı iyiken bundan kurtulduk diyecekler...bu süreçte akp ve erdoğan tertemiz bu işten sıyrılacak...kendilerine temiz bir sayfa açabilecekler...böylece halk nezdinde zaman kazanmış olacaklar....

mehmet şimşeğin çok da zamanı kalmadı...ya başaracak yada itibarını da burada bırakıp gidecek...zamanı kalmadı çünkü halkın bitmeyen bu ekonomik krize karşı tahamülü kalmadı...bıçak kemiğe dayandı...emekli ve asgari ücretli toplumun yarısından fazlasını temsil ediyor...bu iki kesimin gazı en kısa sürede alınmalı...bu iki kesim açlık sınırının da altında maaşlar alıyorlar...

kısacası ekonomik kriz uzadıkça ne yazık ki mehmet şimşeğe tanınan kredi de bitecek...zaman daralıyor onun için...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    mehmet şimşek bu hükümette günah keçisi olarak alındı...eğer mehmet şimşeğin programı başarılı olursa ?? hükümet bu başarıyı kendi sahiplenecektir...ama ekonomik başarı elde edilemez ise tüm krizin faturası mehmet şimşeğe yüklenecektir...bir çeşit günah keçisi olacak...akp ve tayip bey aha halkı ezen buydu deyip tekmeyi yapıştıracak..üzerine de itibarına da saldıracaklar...yok IMF nin adamı yok amerikanın adamıydı iyiken bundan kurtulduk diyecekler...bu süreçte akp ve erdoğan tertemiz bu işten sıyrılacak...kendilerine temiz bir sayfa açabilecekler...böylece halk nezdinde zaman kazanmış olacaklar....

mehmet şimşeğin çok da zamanı kalmadı...ya başaracak yada itibarını da burada bırakıp gidecek...zamanı kalmadı çünkü halkın bitmeyen bu ekonomik krize karşı tahamülü kalmadı...bıçak kemiğe dayandı...emekli ve asgari ücretli toplumun yarısından fazlasını temsil ediyor...bu iki kesimin gazı en kısa sürede alınmalı...bu iki kesim açlık sınırının da altında maaşlar alıyorlar...

kısacası ekonomik kriz uzadıkça ne yazık ki mehmet şimşeğe tanınan kredi de bitecek...zaman daralıyor onun için...

https://www.youtube.com/watch?v=87iwEwT2ahQ

13 saat önce yayınlanmış bu videoda ekonomi uzmanlarından sayın rubil gökdemir ile bazı cümlelerimiz ne kadar da benzer...bu videoyu şimdilik tesadüfen gördüm....

bu videoda her türlü sıkılaşma para politikalarına rağmen neden enflasyonun düşmediği sorusunun da cevabı var...inanılmaz bir para arzı varmış..yani merkez bankası bol bol para basıyormuş... geçen gün 3 bin tl nakit çektim hepsi de sıralı seri numarasına sahipti ve yepyeni paralar idi...demek son aylarda bir çok kişi bu olayı benim gibi yaşamış...hükümet bunu yapmaz ise belki de memurlarının maaşını ödeyemeyecek...ilginç ve korkunç bir sarmala girmiş ekonomimiz....bu sarmal ancak dövizin serbes çıkışına müsade edilerek aşılabilir..serbest piyasaya pek de müdahale etmemek gerek...bu yüzden de ileride bir devülasyon vakası daha yaşanabilir...iş oraya doğru gidiyor görünüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •