Bir insanın -herhangi bir dine değil - bir yaratıcıya inanmamakla eline ne geçer/geçiyor,biri aydınlatırsa sevinirim.
Bir insanın -herhangi bir dine değil - bir yaratıcıya inanmamakla eline ne geçer/geçiyor,biri aydınlatırsa sevinirim.
12,410 kademe longları 470'ten boşalttım. Bir seansı az izleyelim hele.
Benim aklım ve mantığım,evrenin, insanın ve doğanın tesadüfen oluştuğunu kabul etmiyor.
Takip etmek isteyenler için link
Özel Röportaj - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek (@memetsimsek) | #Canlı / X
Sıradan bir insan
Şimşek: Türkiye Gri Liste'den oybirliğiyle çıkarıldı
Şimşek: Şu an reel bazda lirada bir miktar değerleme oldu; Hedefimiz enflasyonu kalıcı bir şekilde düşürerek orta-uzun vadede nominal kurlarda bir istikrar sağlamak, ama bunun için daha erken, daha kat edeceğimiz çok mesafe var
Şimşek:
- Yurt içi bankalarla olan swapları ciddi şekilde azalttık, neredeyse 5 milyar dolar düzeyine düşürdük
- Türkiye'nin döviz rezervini bir sorun, endişe olmaktan çıkardık
Şimşek:
- Kaynak girişinin Mart sonundan bugüne net bazda Merkez Bankası'nın rezervlerine yansıyan boyutu neredeyse 78 milyar dolara ulaştı
- Şu an itibarıyla rezerv yeterliliğinde IMF tanımına göre arzulanan seviyeye neredeyse vardık
Şimşek:
- Gri listeden çıkışta en önemli konu uygulamada etkinlikti
- İçişleri ve Adalet Bakanlığının desteği olmasa bu listeden çıkamazdık
Şimşek: Gri listeye girmek kolay, çıkması oldukça zor
Sıradan bir insan
520-560-600 kademeli short yazdım.
devasa vade geçiş gapı oldu.
KULİS | Yıl sonuna doğru %60 lık bir elektrik zammı daha yapılacak...
federasyon Avrupa futbol şampiyonasına 612 kişi götürmüş bunun parasının bir yerden çıkması gerekir...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri