Sayfa 585/708 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. uzun vade dışında bir hikayemiz kalmadı, toruna bırakmalık oldu. kötü herşey çok kötü etkiliyor kağıdı, iyi olan haberler sınırlı etkiliyor. bizde deve sabrı var, bekleriz.

2.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    uzun vade dışında bir hikayemiz kalmadı, toruna bırakmalık oldu. kötü herşey çok kötü etkiliyor kağıdı, iyi olan haberler sınırlı etkiliyor. bizde deve sabrı var, bekleriz.
    deva gibi berbat yönetilen bir kağıttan bedelli dışında birşey beklemem, kendi payıma.

3. Bedelsiz olabilir bedelli nereden çıktı. Parası mi yok?

QUOTE=kazanmaliyim;6844366]deva gibi berbat yönetilen bir kağıttan bedelli dışında birşey beklemem, kendi payıma.[/QUOTE]

4.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Bedelsiz olabilir bedelli nereden çıktı. Parası mi yok?

QUOTE=kazanmaliyim;6844366]deva gibi berbat yönetilen bir kağıttan bedelli dışında birşey beklemem, kendi payıma.
    [/QUOTE]

hisse fiyatını bilmem kaç yıl önceki seviyede tutanlardan her türlü kötülüğü beklerim. Kendi adıma. Yaparlar demiyorum fakat yapmamaları içinde herhangi bir neden göremiyorum. senin baktığın açıdan baktıgımda bu fiyatlara da gelmezdi.

5.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    üstadım söylemişti de dinlememiştim.
    Bir aydır buna cevap vermek için mi bekledin ne yaptın bu gönderinin çıktısını alıp aynaya mı astın her sabah tekrar mı okudun peki hangisisin sen felaket tellalımısın yoksa imtiyazcımı kaç yaşındasın sen ergenmisin yoksa a sosyalliğini buradamı gidermeye çalışıyorsun
    normal bir psikolojiye kafaya sahip olan bir insan bir şirketin büyüyeceğine inanıyorsa hissesini alır yatırım yapar benim yaptığımda bu normali bu zaten işlerin bozulduğunu düşünürsemde hisseleri satar çıkarım fakat senin buraya yazdıklarından anladığın kadarı ile şirketin kötüye gideceğini düşünüyorsun ve kötü yönetildiğini düşünüyorsun fakat tuhaf bir şekilde hissesine yatırım yapıp hissesini tutmaya devam ediyorsun yalan söylemiyorsan çok ilginç bir durum ve daha ilginci sabah akşam burada yazıyorsun baya bir mesai harcıyorsun gelip millete salça oluyorsun amacın ne beni alıntılayıp bir şey yazmasan sana gelip burada cevap yazmayı kendime zul sayarım lütfen bana salça olma işine bak muhatap almam seni

6.  Alıntı Originally Posted by earch Yazıyı Oku
    Yok şu ruhsat alınmış yok bu ruhsat çıkmış. Yok şöyle büyüdük, yok şöyle küçüldük. Bu tarz söylemlerin de bu kağıt özelinde ‘ossur ossur ipe dizin’ dışında bir anlam ifade etmediğini de öğrenmiş olduk…
    Uzun süredir burda destanlar yazıp durdular uzun zaman mesailer yaparak. Ve kaç yol önce zirve 100 buldu. Yüksek enflasyona rağmen fiyat hala nerde!!

Yurdum borsasının gerçekliği toplanan hisse gider toplanmayana toplanması için herseye ayar ayar veriliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Bedelsiz olabilir bedelli nereden çıktı. Parası mi yok?

QUOTE=kazanmaliyim;6844366]deva gibi berbat yönetilen bir kağıttan bedelli dışında birşey beklemem, kendi payıma.
    [/QUOTE]

bedelli yapsa bizim için iyi olur şirketin % 82 hakim ortağa ait o % 82 nin parsını koyuyorsa biz halay çeke çeke koyarız gerçi biz derken halka açık kısmında ne kadarı kimde bilmiyoruz paralarıda vardır kesin bunların yaparlar mı keşke yapsalar süper olur

8.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku

bedelli yapsa bizim için iyi olur şirketin % 82 hakim ortağa ait o % 82 nin parsını koyuyorsa biz halay çeke çeke koyarız gerçi biz derken halka açık kısmında ne kadarı kimde bilmiyoruz paralarıda vardır kesin bunların yaparlar mı keşke yapsalar süper olur
    Saygıdeğer üstadım...
    iğneden ipliğe herşeye ama herşeyeee zammın hatta fahiş fahiş zamların konuşulduğu yapıldığı ve yapılması hazırlandığı bir ortamda, neden ilaç zammı konusu hiç geçmiyor? Yok artık bunada zam yapmazlar dediğimiz herşeye zam var, ilaca yok. Hadi zam yok ilaçta zam talep edende yok(varsada ses yükseltmiyor sanırım).. İlaç fiyatlarına neden güncelleme,zam falan yapılmıyor.. Sebebi ne olaki...
    Sizin değerli görüşlerinizi almak isterim üstadım.

Sayfa 585/708 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •