Sayfa 808/831 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    112
    Haziran ayi eger Mayis ayi gibi gelecek olursa karliliklar konusuna girmeden en azindan sayi olarak ilk 2 ceyregi toparlamis oluruz.
    2024 sonu HBK beklentim en kotu ihtimalle 90 TL civarinda. Acikcasi buradan alim yapmaya pek elim gitmez eger oldu da piyasa 2023 sonunda yaptigi gibi 600-700 arasina cekerse o zaman alim yapmaya deger bir seviyeye gelir. Bu sene aldigim temettuyu bile geri yatirmadim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Tahtayı zayıf bulunca portföydeki boşluklara biraz daha yükledim 901 ortalama ile.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Tahtayı zayıf bulunca portföydeki boşluklara biraz daha yükledim 901 ortalama ile.
    en temiz hisse...
    benimkiler istifli yastık altındalar. 😀

4. Kurların sabit TL maliyetlerinde sürekli artıyor oluşu şirket satış hedefini tuttursa bile marjları düşüyor olduğu için bilançosunun zayıf gelmesine sebep olacak.Buna geçen sene bilançolarının yüksek baz etkiside eklenince kurlar sabit kalmaya devam ettikçe TL maliyetlerin sürekli artıyor oluşundan dolayı her gelen çeyrek bir öncekinden daha kötü bilanço açıklamaya aday olacak.Mevcut çarpanlar tüm bunları göz önüne alınca gelecek olan bilançolar ile pahalı kalacaktır.Frotoda ki durumun aynısı,ancak frotonun daha kötü olacak olmasının sebebi satışlarınında düşüyor oluşu.Şimdilik traktörde satış düşüşü çok bariz değil,bu ay ve gelecek ayki verileri takip edeceğiz.Şayet traktöründe satışları düşerse manzara biraz daha kötümsere döner.Mevcut fiyat bu temel gerekçelerle benim için pahalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    en temiz hisse...
    benimkiler istifli yastık altındalar. ��
    Yakında ttrak yatırımcılığımda 20 yılı devireceğim sevgili foton Benimkilerin üzerinde beyaz el işi örtüler var, her ay itinayla yıkar, ütüler ve yerine sererim. Bu yıkama sıralarında boş kutular varsa ilave de ederim.

Bu macerayı, hepimizin bildiği sosyal medya "fenomenlerimiz" gibi paylaşıyor olsaydım, özgür demirtaştan daha çok takipçim olurdu

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Yakında ttrak yatırımcılığımda 20 yılı devireceğim sevgili foton Benimkilerin üzerinde beyaz el işi örtüler var, her ay itinayla yıkar, ütüler ve yerine sererim. Bu yıkama sıralarında boş kutular varsa ilave de ederim.

Bu macerayı, hepimizin bildiği sosyal medya "fenomenlerimiz" gibi paylaşıyor olsaydım, özgür demirtaştan daha çok takipçim olurdu
    Süper... hayrını gör,

7.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Süper... hayrını gör,
    Teşekkür ederim

Herkese bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Kurların sabit TL maliyetlerinde sürekli artıyor oluşu şirket satış hedefini tuttursa bile marjları düşüyor olduğu için bilançosunun zayıf gelmesine sebep olacak.Buna geçen sene bilançolarının yüksek baz etkiside eklenince kurlar sabit kalmaya devam ettikçe TL maliyetlerin sürekli artıyor oluşundan dolayı her gelen çeyrek bir öncekinden daha kötü bilanço açıklamaya aday olacak.Mevcut çarpanlar tüm bunları göz önüne alınca gelecek olan bilançolar ile pahalı kalacaktır.Frotoda ki durumun aynısı,ancak frotonun daha kötü olacak olmasının sebebi satışlarınında düşüyor oluşu.Şimdilik traktörde satış düşüşü çok bariz değil,bu ay ve gelecek ayki verileri takip edeceğiz.Şayet traktöründe satışları düşerse manzara biraz daha kötümsere döner.Mevcut fiyat bu temel gerekçelerle benim için pahalı.

Şu durumda Froto ile aynı hatta daha kötü duruma evrilmiş oldu.Uygun faizli Ziraat B. kredi imkanına rağmen bu dramatik düşüş sonrası sıfır maliyetli olmayan Türk Traktör pozlarımın bir kısmını realize ediyorum.

Cahillik mutluluktur!

Sayfa 808/831 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •