Dün akşam bu veriyi ile yapılacak momentumu başlatan badem bofası , dün alınan malımızı teslimini yaptık.
benim için haber kaynaklı vurkaç oyununa devam boş veriler ama ellerinde katalizör olmayınca çok güzel hareketler gibi gösteriliyor.
Dün akşam bu veriyi ile yapılacak momentumu başlatan badem bofası , dün alınan malımızı teslimini yaptık.
benim için haber kaynaklı vurkaç oyununa devam boş veriler ama ellerinde katalizör olmayınca çok güzel hareketler gibi gösteriliyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
sabah 10.20 msj tokatlı 14.30 da moodys fısıltısı başladı 15.00 kademeli bofa ya sol şeritten sağ şerite geçme hazırlığı ile kademeli arkada paylaştığım tahtalarda alım yapmaya başladım.
sabah sattığım tahtalar kchol,tuprs,thy dı biz teknikçilerin bir cebinde stoploss bir cebinde kar cebe yakışır düzeneği vardır böyle havalardaaynı zamanda ben trade eden oyuncuyum ama kene olmam gereken yerde bugun yaptığım gibi haberi değerlendiririm inatlaşmam buraya herşey yazılmaz unutma bunları bak aşağıda apka var sor bkalım herşey yazılırmıymış
şimdi akşam pozisyon yazdık sasa yı bir sürü mjs var abi , bulut senin o tahtada ne işin var bizi tanıyanlar hangi tahtalarda pozisyon açtığımızı bilirler bu yüzden garip geliyor
bazen süpriz atları yazıcan kuponlara diyorum kendimce sebeplerim var duruma göre hareket diyelim
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri