Sayfa 968/999 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    https://www.cimri.com/market/meyve/e...iyatlari,54017

marketdeki fiyatların yüksek olması yada artmasının bize yararı yok.

Kaldıki çiftçinin dolusu var,soğuğu donu var,güneş yanığı var.).
    Birde zirai mücadelede misal Akdeniz sineği ile mücadele etmek demek o mücadeleyi kazanmak demek değil.
    Piyasa piyasa dediler kooperatifleri ve birlikleri yok ettiler, tarım kalmadı ülkede..

2. Eşşek sol kulvardan ğidiiiiyah
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Karpuzda güneş yanığı var.Karpuzu tarlada kalan çok oldu sn calibra dostum.
    Onu duydum abi sizin orlarda mahsul ziyan olmuş .

geçmiş olsun.

4. Muharrem İNCE
    @vekilince
    ·
    3 Tem
    TÜİK yöneticileri, Erdoğan’dan korktuğunuz kadar Allah’tan korksanız; enflasyonu düşük göstererek milyonlarca memurun, emeklinin, çalışanın hakkına girmezsiniz.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    abi dediğin eriği bilmiyorum limon ağaçta kaldı diye duymuştum bunlarda haklısın.

fakat üstüne giden iyi kazanıyor bu karpuz falan bu fiyatlara iyi. tarım inin net konuşamam gene de.

benim esas anladığım kırmızı et tir.

besici son 1 yıldır falan yardırıyor bu çok net.
    Maalesef o işte göründüğü gibi değil, son hayvan besleyen aile işletmesi akrabada tek bir hayvan bile kalmadı, eskiden akrabaların çoğu tarım ve hayvancılık yapardı, hayvan işi sarpa sardıkça hepsi tek tek satıp kurtuldular, sonra hayvan yemi için ürün yetiştirip satmaya başladılar sıkı durun bu sene o işte patlamış vaziyette, yulaf ve yonca balyaları ya tarlada kalıyor yada çok ucuza satmak zorunda kalıyorlar çünkü üretilen yemi yiyecek hayvan pek kalmadı, asıl kıyamet silaj zamanı kopacak üreticiler silajı da satamayacak gibi görünüyor çünkü onu da yiyecek hayvan yok...

Tarımda kolay değil zaten Yavuz bey bir çok sebebi yazmış, ama daha fazla sebep eklenebilir, tabi çok ciddi yapısal sorunlarda var ( bunlar zaten kolay çözülemez...)
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Piyasa piyasa dediler kooperatifleri ve birlikleri yok ettiler, tarım kalmadı ülkede..
    Bir de büyük marketler direk bizden alıca şehirdekilerde ucuz yiyecekdi demi.

Çiftçinin tek kazancı temiz hava.Her şekilde hava alıyoruz.
    Bu ülkede gerçek anlamda tarım politikası olsa. ..
    çiftçiler topraklarını terkedip şehre göçerttiler yıllarca...

Adana'lı değilim Çiftçinin halinide Adana'da yaşayınca anladım diyebilirim.
    Bu ülkede hayat işçiyede çiftçiyede zor.

Tam anlamıyla çiftçi değiliz ama kaderdaş olduk az bi tarla alınca işde.rabbim sadece geliri toprakdan olanlara çiftçilikden geçinenlere kolaylık versin.
    saygılar sn Başkara dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    esas mesele TUIK tekiler derse ki bizler emir kuluyuz ne dedilerse onu uyguladık , bu kul hakkına girenlerden hangisi veya kimler öteki tarafta sorumlu olur acaba?
    Cenaze namazı kırılırken helalleşirken cemaatten 1 kişi ben hakkımı helal etmiyorum dediğinde orada kim saf tutuyorsa bir irkilir.Geçen Kayserili bakanın Twiterda açıklamasında anlatmış sonra helallik istemiş altına cvp yazanlardan hatırı sayılır kişi haram olsun diye yazmış ne kadar acı ,
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Tokatyildızi diğer devletlerden bize ne.
    Bizi musluman ,her cuma cami çıkışı mini bir basın açıklaması yapan cumhurbaşkanı yönetiyor.
    Sizce verilerle oynamasi normal mi?
    şuan dünyadaki tüm ekonomik verirle oynanıyor....borsa dediğimiz mecra bile hileli..adamlar tüm pozlarımızı görüyor...ona göre poz alıyor....ama ben onun elini görmem mümkün değil görsem bile büyük para yöne karar veriyor.....yanlış ,hile savunulamaz tabi ki....

Sayfa 968/999 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •