Sayfa 179/293 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 2341 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    %50,96 oranında bedelsiz sermaye artırım kararı aldı. Hayırlı olsun.
    Neden %50 ya da %51 oranında değil de, %50,96 . Şaka gibi. Herkeste alınıp satılamayan lot altı hisseler olacak.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. Neden aldım bu hisseyi bilmiyorum, unuttum neden aldığımı pek dayanacağımıda zannetmiyorum, nereye kadar tutarım hiç umudum yok bedelsiz onayı ile ufaksa olsa bir hareket yapmadı.Kaç aydır burada beklerken diğer hisselerin yükselişini izliyorum. Ufak bir bereket de hemen vedalaşırım..

3.  Alıntı Originally Posted by erhancbu Yazıyı Oku
    Neden aldım bu hisseyi bilmiyorum, unuttum neden aldığımı pek dayanacağımıda zannetmiyorum, nereye kadar tutarım hiç umudum yok bedelsiz onayı ile ufaksa olsa bir hareket yapmadı.Kaç aydır burada beklerken diğer hisselerin yükselişini izliyorum. Ufak bir bereket de hemen vedalaşırım..
    Dostum borsadan finansal özgürlüğe ulaşmanın yolu tnztp gibi bebek bir şirket bulup azar azar toplayıp beklemek. Neden tnztp gibi bir şirket şöyle kısaca özetleyim

sürekli kar eden
    sektörünün geleceği olan
    iyi yöneten güvenilir patronlara sahip olan (Türk doktorlarına her zaman güvenirim)
    geçmişinde şaibe olmayıp çok siyasete bulaşmamış işler
    halka açıklık oranı düşük
    düzenli bedelsiz veya temettü açıklayan

Ben tnztp yi takip etmeye başladığımdan beri henüz yukarıdakileri ihlal eden pek bir olay yakalayamadım ama olmayacak diye bir şey de yok. Bu da işin riski. Bekleyeceğiz. Ben ufak ufak alıp oğlum için biriktiriyorum. Selamlar dilerim. Herkese bol şans ve tabiki ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Neden %50 ya da %51 oranında değil de, %50,96 . Şaka gibi. Herkeste alınıp satılamayan lot altı hisseler olacak.
    Herşeyde bir maksat aramayın, sonuçta temettüden vazgeçtiler ve dağıtılabilir temettü oranında parayı sermayeye oranlayınca bu sonuç çıkıyor. Lot altı ben kolayca satabiliyorum direk lot altı satış var bende

5.  Alıntı Originally Posted by erhancbu Yazıyı Oku
    Neden aldım bu hisseyi bilmiyorum, unuttum neden aldığımı pek dayanacağımıda zannetmiyorum, nereye kadar tutarım hiç umudum yok bedelsiz onayı ile ufaksa olsa bir hareket yapmadı.Kaç aydır burada beklerken diğer hisselerin yükselişini izliyorum. Ufak bir bereket de hemen vedalaşırım..
    Neden aldığını bilmezsen ya kaybedersin ya da arada şansa kazanırsın. Evet 10 aydır fiyat sürünüyor beklemek çok zor. Benim 15 ay oldu mesela ve her fiyattan alıyorum. Elimde ki lotu ne kadar arttırırsam o kadar iyi.
    Her sene temettü yada bedelsiz veriyor 5 yıl boyunca, kar düzenli artıyor, büyük emlak projeleri ve sağlık turizmi komplekside ekstra projeler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    Dostum borsadan finansal özgürlüğe ulaşmanın yolu tnztp gibi bebek bir şirket bulup azar azar toplayıp beklemek. Neden tnztp gibi bir şirket şöyle kısaca özetleyim

sürekli kar eden
    sektörünün geleceği olan
    iyi yöneten güvenilir patronlara sahip olan (Türk doktorlarına her zaman güvenirim)
    geçmişinde şaibe olmayıp çok siyasete bulaşmamış işler
    halka açıklık oranı düşük
    düzenli bedelsiz veya temettü açıklayan

Ben tnztp yi takip etmeye başladığımdan beri henüz yukarıdakileri ihlal eden pek bir olay yakalayamadım ama olmayacak diye bir şey de yok. Bu da işin riski. Bekleyeceğiz. Ben ufak ufak alıp oğlum için biriktiriyorum. Selamlar dilerim. Herkese bol şans ve tabiki ytd.
    Bu eleman isin sirrini cozmus...

Taktir ettim
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Hastasi miyiz??
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku