Sayfa 21/96 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 161 - 168 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

benim gördüğüm:
    mayıs 2023 den başlayan %207 ilk yükselişin sağlıklı düzeltmesi üç aşağı beş yukarı fibo nun 0,618 ayağı...
    formasyon alçalan bayrak gibi gözüksede biraz daha dikkatli bakınca megafon olduğunu gördüm..megafon daha net çalışır..megafon hedefleride fibo nun 0,618 ayağına oturdu..
    asıl bende bu ihtimali kuvvetlendiren ise aşağıdaki 7-8 aylık RSI uyumsuzluğu..bence 2.bilanço ile beraber kısa bir süreliğine de olsa 108-115 arası rakamları göreceğiz.
    .
    108-115 rakamları mi satalım o zaman yüzde 50 net kar cebe girer. Koskoca yabancı 2 ay boyunca dünyanın lotunu nu sattı, 160 i deviremedi, siz diyorsunuz ki ikinci ceyrek rakamları ile beraber 108 bandına gelme ihtimali var. Teknikten anlamam ama 20 yıldır borsada yım saçma yorumları nerede olsa tanırım. Ha sizin bu yorumunuz ha HSBC yorumu hiç fark yok bence.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

2. Deme be Gürsel ağbi,108-115 hoş olmaz 🇹🇷🇹🇷

3. Oralara geleceğine ben de ihtimal vermiyorum zaten bu fiyatlara düşerek ikinci çeyreğinde de fiyatladigini düşünüyorum ama aşağı sarkarsa cok güzel alım fırsatı olur ,izleyip göreceğiz.

4.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    108-115 rakamları mi satalım o zaman yüzde 50 net kar cebe girer. Koskoca yabancı 2 ay boyunca dünyanın lotunu nu sattı, 160 i deviremedi, siz diyorsunuz ki ikinci ceyrek rakamları ile beraber 108 bandına gelme ihtimali var. Teknikten anlamam ama 20 yıldır borsada yım saçma yorumları nerede olsa tanırım. Ha sizin bu yorumunuz ha HSBC yorumu hiç fark yok bence.
    güzel kardeşim,
    bunu diyen teknik...formasyona bak,aşağıdaki 7 aylık RSI uyumsuzluğuna bak..ha grafiğin üstündeki Tüpraş yazısını sil,kime göstersen minare boyu düşer der teknik analiz bilen..
    ben gördüğümü söyledim..
    yükselişteki ters formasyonlar çalışır genelde..%30 çalışmama durumuda var..ama 7 aylık RSI uyumsuzluğu hakikatten can yakar..
    froto da bunun yarısı vardı..o kadar dedik.%20 düştü..burda froto da olan arkadaşlarda var..bilirler..
    öyle tanımadığın insanların yorumuna saçma falan deme..ilerde mahçup olursun...işin gücün rast gelsin

Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    güzel kardeşim,
    bunu diyen teknik...formasyona bak,aşağıdaki 7 aylık RSI uyumsuzluğuna bak..ha grafiğin üstündeki Tüpraş yazısını sil,kime göstersen minare boyu düşer der teknik analiz bilen..
    ben gördüğümü söyledim..
    yükselişteki ters formasyonlar çalışır genelde..%30 çalışmama durumuda var..ama 7 aylık RSI uyumsuzluğu hakikatten can yakar..
    froto da bunun yarısı vardı..o kadar dedik.%20 düştü..burda froto da olan arkadaşlarda var..bilirler..
    öyle tanımadığın insanların yorumuna saçma falan deme..ilerde mahçup olursun...işin gücün rast gelsin
    Nazik üslubun için teşekkür ederim..selametle kalın.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    güzel kardeşim,
    ben gördüğümü söyledim..
    %30 için haber gelmeli diyebilir miyiz?
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    %30 için haber gelmeli diyebilir miyiz?
    haber gelmesi şart değil...bofa nın arka bahçesi gibi oldu koskoca bist..yazar kademeleri ,karşıdan kendi doldurur,boşaltır..bunun için habere de çok gerek yok..
    2.bilançolar,uçmuş banka endeksi yeter,formasyonlarda onun kılıfı..tüpraş da böyle büyük düzeltme bende pek beklemem..ben formasyonu gösterdim..eğer 7 aylık koskoca RSI uyumsuzluğu olmasaydı çok da önemsemezdim..ama RSI uyumsuzluğu ciddi bir şey..
    %210 lük yani 3 katı yükselmenin %35-40 düzeltmesi olur..normal..ama tupras olunca...saçmalıyorsun diyorlar..
    elimde ne var bunu önemsemem için söyleyeyim:
    - şişik olan banka endeksi..ciddi düzeltecek..en çok da sanayi etkilenir
    - 2.çeyrek bilançolar
    - bofa ....mal sahibi...her tahta da
    - cuk diye oturan formasyon
    - en önemlisi RSI uyumsuzluğu...

Sayfa 21/96 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız