Sayfa 714/882 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ramses kardeş sen yeniisin galiba bu böyle milleti etkilemeye bayılır gelir yine 1 hikaye alıntılar burda yarın çok sever masal anlatmayı en sevdiği kitapta fareli köyün kavalcısı

2.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    evet kurum'un etkisi de var tabi ama Allah aşkına berkosan toki ile ne zaman çalıştı bu bilgileri kim söylüyor size dostum en son izocam kullanıyorlardı tokilerde yalıtım için milleti gerçek olmayan bilgilerle etkilemeyin lütfen
    Şirket ile görüşenler ve şirketi çok yakından takip eden yatırımcılar bunları söylüyor...isterseniz siz de sorun...bakalım size neler diyecekler ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ramses kardeş sen yeniisin galiba bu böyle milleti etkilemeye bayılır gelir yine 1 hikaye alıntılar burda yarın çok sever masal anlatmayı en sevdiği kitapta fareli köyün kavalcısı
    Hikayesi olmayan sıradan hisseleri almıyorum... bak en son hikayesini sık sık anlattığım atatp de pozisyonun devam ediyor...üstelik de orda hedefin 400 TL...

4. keko sen kafanı yorma 400 güdük kalacak vakti gelince gözüne denk getiririm

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    keko sen kafanı yorma 400 güdük kalacak vakti gelince gözüne denk getiririm
    Beklentileri gerçekleşmeye başladığında 1000 TL ye bile çıkabilir...hikayesi güzeldir...bekosan da 4 doları görebilir...bunu unutma ..varsa elinde sabırla tut...yoksa da en kısa sürede temin et..

6. çok sevgili dostunun dolar bazlı 4 dolar hedefimi kör görür dolar bazlı açınca tepeyi gider giderde ne zaman ? zeki mürende sizi görecek mi ?

7. bak kardeşim altı boş şeyler yazıyorsun böyle konuşmalar şirkete pozitif etki eder düşüncesindeysen çok yanlış gerçekten analizci misin spk lisansın falan var mı ? ayrıca kime soracağım yahu yatırımcı ilişkilerini bizzat arayacağım yatırımcılar kim yahu aldığınız en fazla 50-100k lottur senin gibi yatırımcılara soracaksam daha büyük sıkıntı kaynağı olmayan şeyleri paylaşmak milleti kandırmaktır algı yapmayın !

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Şirket ile görüşenler ve şirketi çok yakından takip eden yatırımcılar bunları söylüyor...isterseniz siz de sorun...bakalım size neler diyecekler ...

--ne gibi hikayesi var??

Sayfa 714/882 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •