Zenginden vergi işide hikaye algı kendi tarafına
Zenginden vergi işide hikaye algı kendi tarafına
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
her çinli haberine de tofas veriyor sopayı..
Byd seal bir kaç gün sürmüş, servis hizmetini almış biri olarak söylüyorum, bu byd işi bizim tüm otomotivin fişini çeker. Piyasayı da tamamen byd domine eder.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okumadığın nereden belli o alıntı yaptığın en son cümlesini oku. Bilal'e anlatır gibi yazdım.
Bilal anlamıştır ama sen nafile.
Gel köye afganlıları göndereyim. Bana 5 binliraya onların işini yapacak lazım. 20kg balyayı bu sıcakra yükleyecek adamda. Aspaya gidenler benim köye gelip benim işleri yapar mı? Dün kendi kendime dedim bu tiplere mi, sokakta boş boş dolaşan tiplere mi süt yağ yumurta et kuzu ıspanak patates soğan vb vb üretiyorum. Benim de hakkım değil mi açılır sandalyeye oturup 5 ten gece yarısına kadar göl kenarında kafede orda burda oturmak, tv karşısında bir şeyler seyretmek.
Gratiste sıraya girip isteğim makyaj malzemesini almak için kavga etmek hakkım değil mi?
Bırak benim ellerim nasırlı kalsın. Bırak yüzlerimi güneş kavlasın. İzin ver de bok kürümeye devam edeyim. Lastiğim delik ceketim yırtık olsun.
Annem babam büyük şehir görmedi bu tiplere ucuz mal üretti. Ama ben gördüm bu tiplere ucuz mal üretmeyeceğim.
Senin beni anlamanı beklemiyorum.
Çünkü senin anlamayacağını biliyorum.
benim için bu dünyada ölmüş birisisin ölüm saatinle beraber burada yazdım hepiniz aynı kafadasınız çok basit sorulara 2 cümle ile cvp verene kadar hayat hikayeni anlatıyorsun bak biz sana aslınla hep anlatıyoruzda sen hep başka işlere yönelip gezinip duruyorsun .
sen bu kafa ile mal satacak kimse bile bulamazsın kafan çok çocukluğunda kalmış bilal![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri