Sayfa 88/213 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1703 madde; 697 - 704 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. pkart para kazandırıyor ama burundan kıl ala ala kazandırıyor hiçbir zaman rahat para kazandırmadı....uzerb kadar olamadı biraz yürü ne var sanki 20-30 hareketlerin peşinde koşan tahtacı var....çok kazanmak istiyorsan çok yukarı süreceksin bu kadar basit.....ne kadar hareket o kadar bereket....herşey 10 kat arttı ülkede ama pkart tahtacısı hala küçük hesap peşinde....insanlar 4 hane hayal etmeye başlamalı ki marj yüksek olsun hareket alanı genişlesin...sığ sulardan ayrıl artık tahtacı denize açıl...

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    ne güzel tepeden satıyorsun alttan istediğin fiyatı belirliyorsun seni almadan götürmüyor tahtacı....18 yıldır borsadayım kendimce fx piyasasında olsun borsada olsun teknik konuda iyi konumda olduğumu düşünüyorum ama ne hikmetse pkartta hiçbir analizim tutmuyor hep ters köşe oluyorum....sende müneccimlik var sanırım...
    Müneccim değilim,
    Tahtayı ve tahtacıyı okuyorum.
    Yapabileceklerini, yapamayacaklarını öngörebiliyorum.
    Tahtada 3 yıldan fazla zamanım boşuna geçti.
    Bu zaman içinde çok şey öğrendim.
    Beni bu kadar içeride tutmasının bir bedeli olacaktı!
    Birkaç defa uyarmıştım.
    İçeridekilerin trade yapmasından korkmuyor musun? diye.
    Ciddiye almadı.
    Devir döndü ve esaretten kurtuldum.
    Tam benden kurtulmak üzereyken,
    Tahmin ettiğim gibi yeniden,
    Beni almak için aşağılara geliyor.
    Aklınca tekrar içeri alacak ve bekletecek.
    Bence sorun yok, 70 olsun, hatta daha aşağısı olsun,
    Ne kadar aşağısı olursa benim için daha iyi.
    Sürekli alabilecek param var.
    Henüz sattıklarımın %30 'unu aldım.
    Her düştüğünde muazzam karda oluyorum.
    Artık başka yerden kazanıp, buradan bedavadan ucuza hisse alıyorum.
    Buradakiler beni yanlış anlıyor.
    Sen doğru anlamaya başlamışsın.
    Büyük para, büyük güç demektir.
    Tahtacı benden çok güçlü ama
    Beni küçümsediği için bu haldeyiz!
    Belki aklı başına gelir ve beni döker götürür.
    Beni dökemediği sürece bu şekilde tepeden satar, dipten alırım.
    Aslında çok fazla almaya niyetim yok.
    Tahtacının ısrarlı hataları yüzünden alıyorum, dayanamıyorum!
    Bende hile yok. Yanıltmaca yok.
    Satıyorum diyorsam satıyorum,
    Alıyorum diyorsam alıyorum.
    Çakal gibi gelip gaz verip,
    Hisseyi aşağı sürükleyip herkesi ters köşe yapmıyorum!
    Her zaman dediğinin tersini yaptı.
    Bu defa nasıl yapacak göreceğiz?
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

3. Hayırlısı yakup bey olayı çözmüşseniz ne mutlu ben hala çözemedim....Hisse 130 tl lere dayandığında hiç 100 tl altına gider gibi durmuyordu dirençliydi....Tam tersine 150 tl ve üzerine gidecek izlenimi verdi hem seans içindeki duruşu hemde teknik olarak...Bu koşullarda satmak çok zordu satamadık doğal olarak....Sonuç hisse ciddi şekilde düştü...Kalav ortak konuştuğunda hisse düşüyor diyorsun bunu öğrenmende güzel...Ben bu hisseyi kalav önerdiği için aldım ona inandım aldım normalde başkalarının tavsiyesi ile asla hisse almam ama pkart ilk oldu açıkçası....Pkart aldığım için pişman değilim en azından yatırımcı olmayı öğretti....Bu tip hisselerin tarzı farklı bunu öğretti...

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Hayırlısı yakup bey olayı çözmüşseniz ne mutlu ben hala çözemedim....Hisse 130 tl lere dayandığında hiç 100 tl altına gider gibi durmuyordu dirençliydi....Tam tersine 150 tl ve üzerine gidecek izlenimi verdi hem seans içindeki duruşu hemde teknik olarak...Bu koşullarda satmak çok zordu satamadık doğal olarak....Sonuç hisse ciddi şekilde düştü...Kalav ortak konuştuğunda hisse düşüyor diyorsun bunu öğrenmende güzel...Ben bu hisseyi kalav önerdiği için aldım ona inandım aldım normalde başkalarının tavsiyesi ile asla hisse almam ama pkart ilk oldu açıkçası....Pkart aldığım için pişman değilim en azından yatırımcı olmayı öğretti....Bu tip hisselerin tarzı farklı bunu öğretti...
    Karamsarlığa kapılmayalım yine de umutluyum çok yordu bizi ama sonu güzel olur inşallah umarım sanırım temennimiz

5.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    Karamsarlığa kapılmayalım yine de umutluyum çok yordu bizi ama sonu güzel olur inşallah umarım sanırım temennimiz
    Ben karamsar değilim ortak sadece çok ciddi ters köşe yaptı gerek yoktu....Şirket bilançosu temel olarak olgunlaşmaya başlamışken hissenin langur lungur hareket etmesi hoş olmadı...Hisse hareketleri anlamında daha çok ekmek yemesi gerekecek sanırım...Ne oldu da hisse zirveye % 50 uzaklıkta....Bende başka hisseler var inan tahtacıları geri vites yapsa bile hemen toparlıyor güç başka birşey....

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Hayırlısı yakup bey olayı çözmüşseniz ne mutlu ben hala çözemedim....Hisse 130 tl lere dayandığında hiç 100 tl altına gider gibi durmuyordu dirençliydi....Tam tersine 150 tl ve üzerine gidecek izlenimi verdi hem seans içindeki duruşu hemde teknik olarak...Bu koşullarda satmak çok zordu satamadık doğal olarak....Sonuç hisse ciddi şekilde düştü...Kalav ortak konuştuğunda hisse düşüyor diyorsun bunu öğrenmende güzel...Ben bu hisseyi kalav önerdiği için aldım ona inandım aldım normalde başkalarının tavsiyesi ile asla hisse almam ama pkart ilk oldu açıkçası....Pkart aldığım için pişman değilim en azından yatırımcı olmayı öğretti....Bu tip hisselerin tarzı farklı bunu öğretti...
    Algı… borsanın %80 i demişti bir dost
    Bofa kendi oluşturduğu poztif algının tersini yapmaya başlayınca borsayı bizden iyi bilenler de ona eşlik etmiş olduğu görülüyor . Pkart tam borsa okulu …
    He bu da bi stratejimi ? güvenmeyenleri görmek için ? göreceğiz kü ben öyle düşünüyorum cuma günü de bi yukarı durumunda neler oluyor bi göreyim dedi sanki .
    Göl kıyısından izlemeye devam
    Saygılarımla

7. Bugün ufak ufak yukarı alıyorlar, hacim pek artmadı henüz; tarihi zirvelerinde dolaşırken milyon lotluk hacimler yapıyordu, sabırla takibe devam , ytd.

8. Bakalım iyi bir gün olacak mı pkart son sert düşüşünden sonra kendini toparlayıp tırmanmaya başlar mı takibe devam , bütün kylara bol kazançlar , ytd.

Sayfa 88/213 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •