Sayfa 60/981 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkilihaber
    TÜİK Başkanı Er*han Çetinkaya:

"Enflasyonun %75 olması ile %45 olması arasında bir fark yok. Psikolojik olabilir belki."

eşim dostum deyip liyakat sahibi olmayan kişileri halktan kopmuş olarak bu koltuklara oturtursanız bu cvp verir.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    BES te koç iştirak fonum vardı, 3 günde %6 dan fazla düştü...
    geçen mavsar a yazmıştım iyi bir düşüş yakalarsak pıst 100 de elimdeki likit fonları hisse fonlarına çevirecem daha zamanı var
    FORMASYON AVCISI 53

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen mavsar a yazmıştım iyi bir düşüş yakalarsak pıst 100 de elimdeki likit fonları hisse fonlarına çevirecem daha zamanı var
    ben şöyle yapıyorum 2-3 aydır. likit fonlardan gelen faizi bazen, 3-4 günlük falan olduğunda hisse fona çeviriyorum. ana para likit fonda devam ediyor. en iyi timing yakalamak çok zor.
    uzun zamandır hisse alıp satmıyorum zaten, hisseye ayırdığım portföyü de serbest fonlara koymuştum onlar da güzel kazanıyorlar ortalamada.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. [QUOTE=pit;6850276]ben şöyle yapıyorum 2-3 aydır. likit fonlardan gelen faizi bazen, 3-4 günlük falan olduğunda hisse fona çeviriyorum. ana para likit fonda devam ediyor. en iyi timing yakalamak çok zor.
    uzun zamandır hisse alıp satmıyorum zaten, hisseye ayırdığım portföyü de serbest fonlara koymuştum onlar da güzel kazanıyorlar ortalamada.[/QUOT

ben sepet yaptım %40 gram altın 2 seneyi geçti.
    7 aydır %20 likit fon
    %40 lada oynadığım belli tahtalarda trade ediyorum
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    koç grubu tahtalarında geçen haftadan beri bir sıkıntı var yabancı satışta.
    İlizyon yapıyorlar sindo......seyret birazdan ......

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkilihaber

"Enflasyonun %75 olması ile %45 olması arasında bir fark yok. Psikolojik olabilir belki."

eşim dostum deyip liyakat sahibi olmayan kişileri halktan kopmuş olarak bu koltuklara oturtursanız bu cvp verir.
    aradaki % 30 kendisine girsin inş. o zaman böyle konuşurmuydu acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

son dakika.....eurobond ihracından 7 milyar dolar kaynak sağlandı....

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkilihaber

Aynıysa hiç ölçmesinler. Kurumun adını da değiştirsinler. Tüfidik falan yapsınlar. Çükibik yapsınlar hatta.

Sayfa 60/981 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •