Sayfa 310/359 İlkİlk ... 210260300308309310311312320 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. Bugün sabah açılışının iyi olacağını bekliyordum ve normalde en az 10:15'e kadar bekleme gibi bir niyetim vardı, ancak dünkü satış konusundaki fiyat ısrarımdan dolayı ucu ucuna satış fırsatını kaçırıp sonradan stop loss yapma zorunda kalışımın bıraktığı negatif etki bugüne sirayet etti demek ki işi riske atmamak adına nakde geçiş yaptım. Gün içerisinde fırsat oluşursa belki bir iki scalping denemesi yaparım. Olmasa kapanışta rutin alımımızı yaparım.

Kişisel trading uygulamalarımdır, kimseye Yatırım Tavsiyesi İçermez.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Bugün sabah açılışının iyi olacağını bekliyordum ve normalde en az 10:15'e kadar bekleme gibi bir niyetim vardı, ancak dünkü satış konusundaki fiyat ısrarımdan dolayı ucu ucuna satış fırsatını kaçırıp sonradan stop loss yapma zorunda kalışımın bıraktığı negatif etki bugüne sirayet etti demek ki işi riske atmamak adına nakde geçiş yaptım. Gün içerisinde fırsat oluşursa belki bir iki scalping denemesi yaparım. Olmasa kapanışta rutin alımımızı yaparım.

Kişisel trading uygulamalarımdır, kimseye Yatırım Tavsiyesi İçermez.
    acele ettin .......Şimşek toplantışı var....neyse sen daha iyi bilirsin....bol kazançlar.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Borsanın 15 Temmuz'da 1 gün kapalı olacak olmasının doğurduğu takas muhabbetinin fiyatlamalarda böyle etki yapabiliyor olması gerçekten hayret verici bir vakıa. Bu durumda hafta sonu riski de almayın, her hafta Çarşamba günü satışa geçin. Bu nasıl bir zihniyet, anlam veremiyorum gerçekten.
    Clausewitz

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    acele ettin .......Şimşek toplantışı var....neyse sen daha iyi bilirsin....bol kazançlar.....
    Estağfirullah, daha iyi bilme gibi hiç bir iddiamız yok. Muhtemelen dediğiniz gibi olacak. Kararı verirken bugünkü toplantı tamamen aklımdan çıkmıştı. Kahvaltı baskısı olabilir Sonuçta toplantı sırasında herkes anında "haydi Türkiye'ye yatırım düğmesine bastım." demeyecek, ama borsa fiyatlamasına bugünlük pozitif yansıma ihtimali oldukça büyük.

Epeyce bir süredir her gün aynı işlemleri yapıyorum. Bugün fark açıp kaçarsa da yapacak bir şey yok. Günlük %0,50 ortalamaları tutturmaya devam etmem benim için kâfi. Keşke sürekliliğini sağlayabilsek, yıllık bileşikte % 247'lik bir hedef oluşuyor. Amacım kişisel hatalarımı ve disiplinsizliklerimi asgariye indirip, kurgularımda istikrar sağlamak. Kurgu şimdilik bu, sonra başka bir kurgu olabilir, şartlara göre.
    Clausewitz

5. THYAO'da 3 farklı dönüş formasyonu kabul edilen formasyon çakışıyor. Elbette formasyonlarda kırılımın yönü de önemli. Tek başına orada formasyon oluşuyor görüntüsü işin yönünün garanti etmez. Hatta kırılımlar da dahil bu işe, çünkü ilk kırılımların çok büyük kısmı fake'tir.

Açık mavi kesik çizgilerle gösterilen düşen kama formasyonu, pembe çizgilerle gösterilen genişleyen üçgen formasyonu (bu ikisi birbiriyle tam çatışma durumunda; daha kısa vadeli olanı fiyatın genişlemesine, diğeri daralmasına delâlet ediyor), bir de sarı elipsin içindeki bölgede bir TOBO görüntüsü mevcut. (Aslında o bölgede bir de flama görüntüsü var)

Biz yön konusunda herhangi bir önyargı sahibi olmadan fiyatı takip etmeye ve durumdan istifade etmeye devam edeceğiz. Zira bazen insanların gözlerine soka soka bir formasyonu beklentinin tam aksi tarafa kırıp av yapabiliyorlar.

Yatırım tavsiyesi içermez.
    Clausewitz

6. Deva-i dert hocam merhaba. Uzun zamandir forumu takip ediyorum fakat ilk gonderimi size yazmak istedim. Yazdiklarinizi ilgiyle takip ediyor, uslubunuzu begeniyor ve ara ara da kapanista al acilista sat stratejinizi uyguluyorum. Cok faydalaniyorum yazdiklarinizdan. Umarim faydali bilgiler paylasmaya devam edersiniz. Saglicakla kalin.

7.  Alıntı Originally Posted by mocukgil Yazıyı Oku
    Deva-i dert hocam merhaba. Uzun zamandir forumu takip ediyorum fakat ilk gonderimi size yazmak istedim. Yazdiklarinizi ilgiyle takip ediyor, uslubunuzu begeniyor ve ara ara da kapanista al acilista sat stratejinizi uyguluyorum. Cok faydalaniyorum yazdiklarinizdan. Umarim faydali bilgiler paylasmaya devam edersiniz. Saglicakla kalin.

Yazdıklarınız için teşekkürler. Yazdıklarımın bir faydası dokunmuş ise ne mutlu bana. Kazancınız bol ve bereketli olsun.
    Clausewitz

8. "Hatalar en iyi öğretmenlerdir. Kimse başarılardan ders çıkarmaz."

Mohnish Pabrai (Bıyıklı)
    Clausewitz

Sayfa 310/359 İlkİlk ... 210260300308309310311312320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız