sp sandığımız gibi para kazanılan bir endex değildir, aynı zamanda dünyayıda yönlendiren dir,...
bu manada somut gelişmeler gerekir,..
1.yapay zeka ve teknolojinin duvara toslaması,..son zamnlarda bununla sürdürülüyor,
2.ABD başkanının belli olması,
3.Rus -Ukrayna savaşının biterek barışa evrilmesi, çünkü savaş şunları istiyor, güçlü para, güçlü devlet, güçlü ordu
benim tahminim ise 2026 ocak ayının ilk haftasıdır,..ama bu şablondan değil, bu şablon karikatür gibi bir şey,..
bu şablon bizim duygularımızı yansıtıryor, piyasayı biz yapmıyoruz ki,..yapanların duygularını ise bilmiyoruz,
o nedenle sp bir çok ünlü ekonomisti 2009 mart ayından itibaren tac a çıkardı,...bunlar kenarda oturuyorlarmı hayır, biz oturuyormuyuz hayır,..sürekli bir düşüncemiz var,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
mühür kimdeyse Süleyman odur derler ya, ben ondan dolayı şimşek'in yerine kim olur diye sordum.
yoksa kimse vazgeçilmez değildir.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
hektaş oyak ın olması hesabıyla....bir takim emekli komutanlar kazan kaldırmış yönetime......işler karışırsa hükümet müdahil olabilir.....diye tahmin ediyorum...bunlar benim basından izlediklerim....gerçekte oyakta ne oluyor güvenilir kaynaklardan bilgi almak en iyisi.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Mehmet Şimşek bizim için değil yabancı için geldi. Ümüğümüzü sıkmak suretiyle enflasyonu belli bir seviyede tutmak ve bu esnada tahvile gelen yabancıya kur riski olmadan garantili yüksek faiz getirisi sağlamak amacıyla görevde. Görevinde başarılı çünkü emekliye, asgari ücrete zam yaptırmıyor.
Bu yönetimin halkın yararına iş yapacağını düşünmek en hafif anlatımıyla saflıktır. Bir hizmet vermişlerse de halka bir getirisi varsa kendilerine 5 getirisi vardır ondan yapmışlardır. 3 birim liralık yolu, köprüyü 23 liraya yapıp, varolan devlet hastanelerini yıkıp yerine kendilerine döviz garantili kira getirisi olan hastaneler yapan, ülkeyi Suriyeli, Afganla dolduran bir yönetimden halkına faydalı işler yapmasını beklemek rüyada bile inandırıcı değildir. Ülkeyi soyup heybelerini doldurdular şimdi o eksik parayı çalışandan emekliden tahsil ediyorlar.
Yanlış anlama bu yorumum sana cevaben değil. Fırsat oldu içimi döktüm.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
keal derviş daha vicdanlı davrandı
gerçi o zaman boynumuzu çevirebiliyorduk
artık boynuda çeviremiyoruz
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri