Sayfa 251/998 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, cemaatlerin vakıf ve dernek görüntüsüyle Milli Eğitim e bağlı okullarda yaz okulu adı altında öğrenci avına çıktığını söyledi. TBMM Genel Kurulu nda konuşan Öztürkmen, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin e MEB, tüm illerde devlete ait hangi okulların yaz dönemi için hangi vakıf ve derneklere tahsis ettiğini, hangi kurumlarla hangi şartlar altında protokol imzaladığını açıklamalıdır çağrısında bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sorun bizide soymasındaydı yoksa soysun şe*******leri

şimdide s.kiyorsa beni s.kiyor diyeni var
    ama bizide ..kiyorlar
    itirazım ona

Ağlanacak halimize gülüyoruz...Allah da seni güldürsün...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    5 ininde benzinini ben dolduruyorsam

sayılır
    Sende ciddiye alıyorsun, Reyis TSK ve THY ait tüm uçakların kullanımı bana aittir dese, sanki engel olacak var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sende ciddiye alıyorsun, Reyis TSK ve THY ait tüm uçakların kullanımı bana aittir dese, sanki engel olacak var.
    Ayhan başkanı ne sandın sen abi. O heybetli cüssesiyle uçakların önüne dursa hava alanı kapanır.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. İktidar, siyasal gerilemesini hissetmiyor, kabullenmiyor. İhvancı ideoloji çerçevsinde oluşturduğu bizden olan-olmayan ayrıştırmasından vazgeçmiyor. Toplumda itibarı çok zayıflayan, adı ekonomik çevrelerde yalancı çoban a çıkan TÜİK, açıkladığı rakamları savunmaya çalışırken iyice batıyor. Kurumun başkanı Erhan Çetinkaya, AKP basınını çağırıp enflasyon rakamlarını savundu. Allah tan ülkemizde halen ekonomi, matematik bilen ekonomistler, yazarlar var. Çetinkaya nın her sözünün yanlışlığını sergilediler. Çetinkaya nın yazılmasına izin verilen sözleriyle yazılmasına izin verilmeyen değerlendirmeleri var. Örneğin, Hükümetin yıl sonu enflasyon hedefi sizce tutar mı sorusuna, Çok zor, tutmaz şeklindeki yanıtı AKP medyasında yayımlanmadı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sorun bizide soymasındaydı yoksa soysun şe*******leri

şimdide s.kiyorsa beni s.kiyor diyeni var
    ama bizide ..kiyorlar
    itirazım ona
    temel ve cemal ıssız bir adaya düşerler...
    adada ne ateş var nede yakacak odun. ıssız mı ıszız ve soğuk mu soğuk bir yerdir...
    donmak üzere olan temel:
    - 'cemal hadi sokalım birbirimize belki ısınırız zaman kazanırız.' der.
    + cemal: ' tamam ama gidip gelmek yok.' der.
    ardından cemal sokar temele ve bir süre bekler...
    - temel: ' tamam artık ısındın sen sıra bende.' der.
    ve temel sokar dayanamaz ve hafiften gidip gelemeye başlar... bu gidip gelmeler biraz daha hızlanır... 10 dakika 15 dakika derken saatler geçer.
    + cemal: ' temel bak ısınıyorsan bir şey demem ama ..kiyorsan çok ayıp ediyorsun.

ısınıyorlar ayhan abi

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB Başkanı Karahan, erken faiz indirimi tartışmasını bertaraf etmek istiyor-BN/Bloomberg HT
    KKM den çıkışların tamamlanmasını bekliyor olmalılar.
    Sonra faizler düşmeye başlayınca dolara yüklenme başlayacaklar eski tas eski hamam.
    Ondan sonra 100 liraya doğru yolculuk.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 251/998 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •