TUPRS için önemli kritik temel göstergelerden olan rafineri marjları son günlerde iyi seyretmiyor. Havayolları dünya genelinde problemli Boeing uçaklarından kaynaklı uçuş iptalleriyle ya da gecikmelerle boğuşuyor. Dışarda havayolları şirketlerinin fiyatlamalarında negatiflikler ön planda. Yani trade yaptığımız iki şirketin de üzerinde negatif baskılar hakim. Öte yandan EREGL beni unutma, BIMAS beni hiç denemiyorsun son zamanlarda diye veryansın ediyor.

Tahtaların karakterlerine alışmak, ona göre alım satım yapmak, fiyat hareketlerine uyumluluk arz etmek day trader için önemli. Kâr edilebilecek marjların günün hangi saatlerinde ortaya çıktığını iyi incelemek lazım. Yoksa her tahtada aynı şeyi denemekle her hastaya aynı ilacı vermek gibi bir durum ortaya çıkar. O sebeple tahta değiştirmek kolay olmuyor, bir süre hep aynı yerlerde işlem yapınca. Ama bazen el mecbur kalabiliyor. Bu hafta kendi adıma verimsiz geçti. Bunda bazı kişisel karar hatalarının da etkisi var (fiyatta inat, erken davranma, geç kalma, vb.) Hafta sonu bu durum üzerine biraz gözleri kanatacağız sanki. Son yaptığım işlem türüne göre kapanış-açılış pozitif volatilitesi önemli, endeksin ana trendi ne yönde olursa olsun.

Kişisel söylenmelerimdir, herhangi bir öngörü ya da tavsiye içermez.