Sayfa 786/805 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796 ... SonSon
Arama sonucu : 6438 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Dökülmek için 80 tl yi bekleyenler olduğunu düşünüyorum.. Üç senedir elimde yani bir aceminin bakışı ile zarardayım.. Ama mal bende.. Azar azar alarak devam ediyorum.. Timsah yatırımcı değilseniz bu saatten sonra acele etmeyin.. Çünkü patronların acelesi yok.. Zarar satarsanız realize olur.. Sizden bunu bekleyen ve pompalayanlar var.. Syglr.

Bu arada maliyetim 23.40tl .. Enflasyona göre yinede zarardayım.. Ama inandığım yoldayım

Bugün ne oldu ya? Haydar malı boşalttı galiba.

Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Takas görebiliyor musunuz ? Ne satış var ki sebepsiz yere

Rusya Ukrayna savaşı bitene kadar huzuru bulamayacağız.. 2025 te savaşın biteceğini düşünüyorum.. Bölgede çok büyük inşaat alt yapı ihtiyacı doğacak.. Enka ve Tekfen bundan olumlu etkilenecektir.. Hisse sıkıntılı günleri inşaat olmadan atlatamayacağını kanıtladı.. Ben gibi toplayıcılara sorun yok ancak kısa bakanlar çok teknik hareket etmek zorunda.. Syglr.

Suudi Arabistan da 235 milyon dolarlık ihale alınmış.. Tekfen inşaat silkeleniyor.. İkinci üçüncü ihaleleride bekleriz.. 1 milyar dolarlık bir ihale renk getirir.. Syglr.

7. Samimiyetle söylüyorum sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim ben, 2019 dan bu yana neredeyse bütün projelerden zarar yazıp bir de bu zararlar kabaca 500 milyon dolar olunca. Hayırlı olsun diyeyim ama ne diyeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Samimiyetle söylüyorum sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim ben, 2019 dan bu yana neredeyse bütün projelerden zarar yazıp bir de bu zararlar kabaca 500 milyon dolar olunca. Hayırlı olsun diyeyim ama ne diyeyim.
    nitekim, piyasa da belirtiğinize önemli ölçüde paralel düşünüyor ki haksız bir düşünce değil. özellikle son projedeki; 50 mio usd civarı kar kaybı da dahil, toplam 180 mio usdlik varyans vicdanan, aklen, fennen kabul edilebilir bir varyans değildir. piyasanın bunu unutması çok zaman alır. ve unutması için; firmanın, inşaat segmentinde belki de en az 6-7 çeyrek kesintisiz olarak tatminkar kar açıklaması ve rüştünü ispat etmesi gereklidir.

büyük ortaklara ve yönetime burdan seslenelim tekrar: 180 mioluk hasarın sorumlusunu bulup, adli/hukuki yapmamak görevinizin gerekliliklerini yerine getirmemektir.. böyle bir varyans olmaz.. hem varyans oranı büyük, hem de mutlak değer büyük.. bunu yapanların yakasına, yapanlar ve dahli olanlar ortak dahi olsa yakasına yapışılmalıdır..

Sayfa 786/805 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •