Sayfa 279/998 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan ki durumda benim oyum CHP ve onun adayına.
    Yok siz Saadete verin oyu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Zarar etmiyorsa İBB ekmeği 7 gaymeden satmalı, imkanı var ise.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Cemal Enginyurt Ali Erbaş ve vergilerimizle maaş alan imam Halil Konakçı'ya boru döşemiş.

https://x.com/ilk_57/status/1812912934336798730?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Kılıçdaroğlu ndan Erdoğan a 15 Temmuz mesajı: Siz, aynı maklubeye kaşık sallayan abi kardeşsiniz !

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda Gerçeklerin er veya geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır ! Siz, aynı maklubeye kaşık sallayan abi kardeşsiniz! Abi-Kardeş ilişkiniz, oğluna; Parayı tamamen sıfırlamanızda fayda var dediğin gün bozuldu ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Maklube = Sebze ile zenginlestirilmis et'li pilav.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok siz Saadete verin oyu.
    Şuan ki durumda samimi olarak söylüyorum CHP ve adayına vereceğim. Bir adam var o parti kurarsa ve bilge yılmaz da ona katılırsa parti olarak belki ona ama CB adayı olarak yine CHP ye vereceğim

6. Açıkça söylemek gerekirse ekonomist olarak Bilge Yılmazı çok beğeniyorum kılıçtaroğlu böyle adamı nasıl Parti'ye kabul etmez aklım almıyor. Ülkeyi bir ekonomi uzmanı düzlüğe çıkaracaksa bu Bilge Yılmazdır. Adam Babacanı, keli ayakkabı keçesi yapar. Mendil gibi atar. Yeter ki ömrümüz olsun o günleri görelim. Ekmeleddin de yoğun bakım daydım.

7. Herkese hayırlı geceler. Sağlığım için iyi dileklerinizi duanızı bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu ndan Erdoğan a 15 Temmuz mesajı: Siz, aynı maklubeye kaşık sallayan abi kardeşsiniz !

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda Gerçeklerin er veya geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır ! Siz, aynı maklubeye kaşık sallayan abi kardeşsiniz! Abi-Kardeş ilişkiniz, oğluna; Parayı tamamen sıfırlamanızda fayda var dediğin gün bozuldu ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Maklube = Sebze ile zenginlestirilmis et'li pilav.
    AMK memleketinin niye kalkınamadığı belli;

İlluminati Örgütü, Opus Dei Örgütü, Kuru Kafa ve Kemikler Tarikatı, Trilateral Komisyonu, Tapınak Şövalyeleri

Gavurlarda kan içen, adam doğrayan örgütler varken, biz de ise MAKLUBEYE KAŞIK SALLAYANLAR ÖRGÜTÜ var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 279/998 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •