Prof Dr Steve Hanke'de döndümü nedir...

Reisi sürekli eleştiren bu zat ,

devreye Londralı girince övgülere başladı

Türkiye NURLU IŞIKLARIN ÜLKESİ OLMAK YOLUNDA'imiş...

@steve_hanke
Bugün Türkiye'nin enflasyon oranını %30,3/yıl olarak ölçüyorum. TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA.

Mehmet Arslan
@arslan_genc_35
·
15m
Gerçekte bu oran hissedilmiyor, LOL. Size çok saygı duyuyorum Sayın Profesör ama bu durumda belirsiz veya gerçek dışı bir şeyler var. Dünyanın en yüksek faiziyle getirilen dolarların sahipleri paralarını alıp gittiklerinde ve carry trade sona erdiğinde ne olacak?
Aydın Akkoç
@AkkocAyd
·
33m
Prof. Hanke, Türkiye'de bir para kurulu kurmayı başaramadınız ama yolu takip ederseniz Türkiye İstatistik Enstitüsü'nün başkanı olabilirsiniz. Devalüasyonun enflasyon olmadığını ve tam tersinin de geçerli olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama her zaman aynı olduklarında ısrar ediyorsunuz, ne kadar da parlak bir görüş.
Serdar Çakmak
@uzaymimari
·
55m
Büyük hata. Enflasyon ölçümü hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz...
ekrem
@ekremsoyler
·
22m
Steve Hanke harikalar diyarında.
Alıntı
ekrem
@ekremsoyler
·
14 Tem
Steve Hanke'nin hesabının saçması, TÜİK TÜFE >%71'in kendisi olduğu ~%30 olduğu anlaşılabilir. x.com/steve_hanke/st…
Kamu Mühendisi(JFM/Anket)
@Moohendis
·
42m
������
Balkan Havaları
@Bzalkanowski
·
20m
İyileşmeye karşıyım. #SonDakika
Üzerimize kat çıktılar daha ne olsun #MehmetŞimşek #Ekonomi #Enflasyon��✌ï¸

Atilla Torgay��
@atillatorgay
·
1s
Emin misin?
demokratik xelqler(.)ğalklar atölyesi
@tirsikagela
·
30m
Steve Xêra sana ne olduğunu anlatmaya çalışıyor��
Saf altın
@PuregoldCengiz
·
31m
@turc35
AB
@gerçekminimalist
·
32m
Steve Hanke'nin çiziminde, enflasyonun herkesi yoldan çıkarması sonucu trafiğin olmadığı bir yol var gibi görünüyor!����ï¸
Can Beyhan
@canalibeyhan
·
1s
Ya hesabınız hacklendi ya da böyle bir geri adım atmanız için yeterince iyi bir ücret aldınız.

https://x.com/steve_hanke/status/1813121390075343046