Sarıgül’ün videosu mu çıkmış? Koruması ile falan.
Bana göre bunlar FETÖ usulü gündem değiştirme a.q...
Mustafa Sarıgül'den "hesaplaşacağız" resti
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...7f73394c&ei=18
ayrıca video az önce kaldırılmış postta uçmuş ama dediğim gibi o kişi sarıgül mü anlaşılmıyor koruması olduğu söylenen kişinin yüzü fiziği çok net koruması mı video montaj mı çok kısa inceleme ile çıkar ortaya
bir halt olacağı yok.
Bunların hepsine bilet kesilmiş,artık dünyalik değiller,teizme göre zebanilerin tutsakları sayılırlar,baş rollerde ülkeyi yönetip darmadağın edenler,kuantuma ve sisteme göre yok edilmiş bir vücuda sahip olmuşlar zombileşmişler,her iki unsura göre gidecekleri yerleri belli onları hiçbirşey kurtarmaz,yaptıkları 3-5 şey timsahın göz yaşları misali,70 yaş içindeyim ben böyle bir yönetim şekli görmedim,dış güçlerce göreve getirilenlerden hiç bir şey beklenmez hepsi hain sayılır,iyilerin sayesinde ayakta kalıyorlar oda vücutsal olarak,iç organları bile onlara isyanker,çünkü kötülük ruhlarına,iliklerine kadar işlemiş,geçende bir rüya gördüm yani uyarıcı olarak,zamanlan belirttiğim gibi zamanlan bana ayan olur ATATÜRKÜ gördüm sevecendi,paşam ne olacak bunun sonucu dedim,sen merak etme düzelteceğiz el birliği ile,kötü devamlı kötüdür karşısındaki iyilik silahından çok korkarlar,bu bir sistemdir her zaman böyledir dedi,benim inşallah maşallahlarlan işim olmaz,çünkü bu bir hayali bir durumdur,çaresizlikten başka bir şey değildir,öemli olan sen birşey yapabiliyormusun gerçek olan budur,temennim enseyi karartmadan doğruluk adımlarımızlan hedefe ulaşmak,ulaşacağımıza eminim,enerjisel olarak bir bütünüz,sistem bu herşeyin özü enerjidir doğru enerji herşeye yön verir,asalak enerjide buradan beslenir saygılar.
Yeğenim nikahı için bilezik alayım dedim.
Kadikoy'de geçen hafta sordum.
Gramı 2.475 K.kartina gramda 100 tl alırım dedi.
Bir kuyumcu pazar günü "Kapalıcarşı fiyatı ile satıyorum 2.430 tl karta % 6 komisyon "
Pazartesi sorduğum kuyumcu "2.620 karta % 10 komisyon"
Dün (salı) sordum "2.620 % 5 komisyon" dedi.
Yeğenimin Ankara'da tanıdığı kuyumcu varmış. Git bak bi dedim.
Dun aksama doğru 10.05 gram bileziği
24.100 aldırdım. 10.100 kart ile ödedim 500 komisyon verdim.
Yer İmleri