Uzun zamandir cali arkasindayim dostlari gorunce yazayim dedim . Cemal abi hatirlarsan bundan 6 ay once ne yazmisim yukarida qte/unqte son bilancoda hem pd/dd ve hem ozkaynak nokta atisi olmus. ) Son bilanco muhasebe enflasyonu hesabina eksi yersen ) . Bu sirketin kemik yatirimcilari sirketi Husnu beyden daha iyi biliyor son ceyrekte 180 m ciroya 66 m favok var ise sene sonu kabataslak 260 m favok en kotusu diyelim balda kaymak. Sirketin yeni makinasi temmuzda aktif olacak %5 ciro artisi ongoruyorum. Patron agirligi cam sektorune ve beyaz esyaya veriyor yeni bir cam firmasi ile guncel bir anlasma hissediyorum. Hala yeniden degerleme gelmedi sirket yeniden degerlemeye gidermi aradik sorduk husnu beyde bilmiyor. Bazi seyleri biz anlatiyoruz ona. 3 miyon fon malini assagi duserken cok guzel karsilayip sakladilar. Senelerdir bu filmin icindeyim hala devam ediyorum ve burdaki dostlar gibi devam edecegim. Sanki bazi seylerin finaline geldik gibi . Cok Selamlar YTD.
cemal bey geçmiş olsun...
dolar bazında 2020 yılı seviyesindeyiz....çanak zirvesi 1,6 dolar...
Dip süpürme işlemi tamamlandı.
Tahtacıyı tebrik etmek gerekir.
Sanat eseri gibi çizdi.
Bizler tekniği çizemesek de,
Yeri geldiğinde çizdirebiliriz.
İnanmak ve denemek gerekir.
Operasyon bittiğinde,
Formasyonun resmini çerçeveleteceğim.
Baş köşeye asacağım.
Az da olsa emeğim vardır.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Yer İmleri