Sayfa 189/981 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop LVIII

1. akçay,

thy turizm hikayesine geride kalan bir hisse zaten grafına bak yaptığı hareket kanalın dibinden zaten 316 direnç bölgesi günlükte bu bölge üzeri kapanışta 321-322 hareketi gelir , at değişimi yaparak benim pıst 100 hedef seneryoya hareket devam eder.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Xatça yanıyör, klima altında oh mis, eşşekler çalışıyor benim, biri bi dolarda kıvranıp duru, öteki iyice mala bağladı,
    Mala bağlayan yakındır ğitmesi
    ikitanede bira aç reyiz yarasın...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Bayram öncesi söylediğim gibi
    Önce gri liste havucu
    Ardından moodys
    Plan tıkır tıkır
    p.tesi durumu check etmek kaydıyla

tabi haftasonu Emlağın hidrojen butonuna kazaylan biri basarsa iş değişir

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bayram öncesi söylediğim gibi
    Önce gri liste havucu
    Ardından moodys
    Plan tıkır tıkır
    p.tesi durumu check etmek kaydıyla

tabi haftasonu Emlağın hidrojen butonuna kazaylan biri basarsa iş değişir

sesli şifre de içeriyor olabülü... emin değilim

kazaynan basan çoktur

5. Thy ile vedalaştım
    Gördüğüm tertemiz mal yediriyorlar
    Ytd.

6. Valla ben bunca olumsuzluğa rağmen borsanın artıyor olmasını yüksek enflasyon başta olmak üzere piyasaya tamamen hakim olmuş yerli spekler ve onlarla beraber iş yapan yatırım fonlarına bağlıyorum. Yatırım fonu ve portföy yönetim şirketleri tarafı son 3 yılda inanılmaz büyüdü.
    gerçek kurumsal yatırımcı bu piyasada olsaydı piyasa fiyatlamaları da bu şekilde olmazdı muhtemelen. kurumsal yabancı yatırım fonları hem piyasamızın sığ olması hem de mantık dışı fiyatlamalar nedeniyle çoğu hisseye bulaşmazdı.
    yani yabancı gelir onlara yukarıdan malı devrederiz fikri çalışamaz.bunun çalışmayacağını yerlilerin çoğu da biliyor o nedenle piyasayı yerli yatırımcıyı çekerek büyütüyorlar. 5 milyar tl yi geçmiş büyüklükte fonlar var. Buna devredilecek 50-100 milyonluk spek malları fona etki bile etmiyor. fon bu hisseyi 2 yıl taşır diğer pozisyonlarından kar yazar, fon başarılı görünür. bazen spekle beraber çalışıp hisseyi yukarı sürer spek de fonda kar eder vs vs.
    bu düzen çoğu kişinin işine geliyor, şimdilik de büyük konjunktürel değişimler olmadıkça bu şekilde çalışır. 1 yılda %144 dolar cinsi karda olan fon var mesela. Böyle paralar kazanılıyor bistte. yabancı hakimiyetine geçmesine izin vermezler. Bes hariç fonlarda 5 milyondan fazla yatırımcı olmuş..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Valla ben bunca olumsuzluğa rağmen borsanın artıyor olmasını yüksek enflasyon başta olmak üzere piyasaya tamamen hakim olmuş yerli spekler ve onlarla beraber iş yapan yatırım fonlarına bağlıyorum. Yatırım fonu ve portföy yönetim şirketleri tarafı son 3 yılda inanılmaz büyüdü.
    gerçek kurumsal yatırımcı bu piyasada olsaydı piyasa fiyatlamaları da bu şekilde olmazdı muhtemelen. kurumsal yabancı yatırım fonları hem piyasamızın sığ olması hem de mantık dışı fiyatlamalar nedeniyle çoğu hisseye bulaşmazdı.
    yani yabancı gelir onlara yukarıdan malı devrederiz fikri çalışamaz.bunun çalışmayacağını yerlilerin çoğu da biliyor o nedenle piyasayı yerli yatırımcıyı çekerek büyütüyorlar. 5 milyar tl yi geçmiş büyüklükte fonlar var. Buna devredilecek 50-100 milyonluk spek malları fona etki bile etmiyor. fon bu hisseyi 2 yıl taşır diğer pozisyonlarından kar yazar, fon başarılı görünür. bazen spekle beraber çalışıp hisseyi yukarı sürer spek de fonda kar eder vs vs.
    bu düzen çoğu kişinin işine geliyor, şimdilik de büyük konjunktürel değişimler olmadıkça bu şekilde çalışır. 1 yılda %144 dolar cinsi karda olan fon var mesela. Böyle paralar kazanılıyor bistte. yabancı hakimiyetine geçmesine izin vermezler. Bes hariç fonlarda 5 milyondan fazla yatırımcı olmuş..
    Doğru ama çok geç bir tespit
    Buranın tek sahibi 70 gündür bank of akp nin satisini karşılayan others dır.
    Borsa duzeltmelerle hep çıkacak çok kez söyledim
    Burda hisse seçimi ve düzeltmeyi yakalamak onemli

Bu others i kaçıracak bir vergi savaş siyasi kriz çıkmadığı sürece dönem dönem hep zirve tazelicez.
    Ama bankofakp hisselerin içinden geçmeye devam edecek.
    Dikkatli seçim ve endeks longlamak daha mantıklı dususlerde

8. yan kağıtlar eski zirvesini kırmak üzere...daralan bollinger yukarı kırılacak gibi.
    macd pozitif, rsi 50 nin üzeri...
    tekniğe bakarsan her şey olumlu.
    cuma kapanışı görelim.!
    yan kağıt zamanı gelebilir. ytd...

Sayfa 189/981 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz