Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. çin tehlikesine katılmıyorum.katıldığım; çin tehlikesinin etkisi,yansıması..
    froto 1 sene içinde daha da iyi olur.onda sıkıntı yok..sıkıntı , bu sıkıntılı dönemi sıkıntısız atlatmak için hiç birşey yapmamak.sermayeninde maliyeti var,,artı korumak büyütmek zorundasın......

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    çin tehlikesine katılmıyorum.katıldığım; çin tehlikesinin etkisi,yansıması..
    froto 1 sene içinde daha da iyi olur.onda sıkıntı yok..sıkıntı , bu sıkıntılı dönemi sıkıntısız atlatmak için hiç birşey yapmamak.sermayeninde maliyeti var,,artı korumak büyütmek zorundasın......
    bence ıskaladığınız nokta şu, sermaye piyasaları hadi dolar arttı, düştü, satış arttı, düştü, ya altın vs. diyerek hemen olumlu - olumsuz fiyatlama yapmayabiliyor. bazen erken bazen geç tepki veriyor. son aşamada ise her iki yönde de durağan kaldığı dönemin açığını kapatıyor, bunu yakalamaksa sadece beceri değil aynı zamanda şans işi. dolayısıyla doğru unsurlarda doğru pozisyonlanmalar zaten sermaye koruyup büyütecektir. şimdi Osman bu yazdıklarıma da bir kulp takar.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    bence ıskaladığınız nokta şu, sermaye piyasaları hadi dolar arttı, düştü, satış arttı, düştü, ya altın vs. diyerek hemen olumlu - olumsuz fiyatlama yapmayabiliyor. bazen erken bazen geç tepki veriyor. son aşamada ise her iki yönde de durağan kaldığı dönemin açığını kapatıyor, bunu yakalamaksa sadece beceri değil aynı zamanda şans işi. dolayısıyla doğru unsurlarda doğru pozisyonlanmalar zaten sermaye koruyup büyütecektir. şimdi Osman bu yazdıklarıma da bir kulp takar.
    hiç nakitte kalmadım uzun süre..hiç döviz almadım..altın da almadım..hep hisse deydim..hep hisse deyim.

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    hiç nakitte kalmadım uzun süre..hiç döviz almadım..altın da almadım..hep hisse deydim..hep hisse deyim.
    ben altın, döviz aldın demedim ki. finansal piyasalar geriden veya önden gidebilir dedim. sivri, gral. yardakçın serkalgo gibi daha yazılanı anlamazsın ahkam kesmeye kalkarsın, ne cahil ve art niyetli tiplersiniz ya. hadi engellendin.

5.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    ben altın, döviz aldın demedim ki. finansal piyasalar geriden veya önden gidebilir dedim. sivri, gral. yardakçın serkalgo gibi daha yazılanı anlamazsın ahkam kesmeye kalkarsın, ne cahil ve art niyetli tiplersiniz ya. hadi engellendin.

bunun kadın olduğundan şüpheleniyorum..bak ilerde çıkar..

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

bunun kadın olduğundan şüpheleniyorum..bak ilerde çıkar..
    ben erkeğim ama kadın olsaydım ne olacaktı. ne densiz bir tipsin ya. sıkıntın varsa gel özelden görüşelim kardeş. arkadan konuşma.

7.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    ben erkeğim ama kadın olsaydım ne olacaktı. ne densiz bir tipsin ya. sıkıntın varsa gel özelden görüşelim kardeş. arkadan konuşma.
    sen ilkönce bugün afişe olan cahilliğini sindir sonra istediğin yerden görüşürüz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •