Sayfa 5/614 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon
Arama sonucu : 4907 madde; 33 - 40 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Datça da neredesin?

Palamutbuku
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Palamutbuku
    tam yerindesin...Gabaklar ı tavsiye ederim..suyu da iyidir..sıcaklık heryerde aynı..bir nebze emecik karaincir adaburnu daha iyidir.Datça ya gelirsen misafir ederim..bir ahtapot ısmarlarım..

3. Lotu çok olanlar Datça'da büklerde buluşuyor, ahtapot, deniz börülcesi, su yılanı, okyanus tuzu, deniz kızı yiyor; lotu az olanlar da bu sıcaklarda Yalova Termal'de buluşuyoruz. 80 derece sıcaklıktaki termal havuzda, havuz başı partisi. İstakoza dönme garantili.

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    çin tehlikesine katılmıyorum.katıldığım; çin tehlikesinin etkisi,yansıması..
    froto 1 sene içinde daha da iyi olur.onda sıkıntı yok..sıkıntı , bu sıkıntılı dönemi sıkıntısız atlatmak için hiç birşey yapmamak.sermayeninde maliyeti var,,artı korumak büyütmek zorundasın......
    bence ıskaladığınız nokta şu, sermaye piyasaları hadi dolar arttı, düştü, satış arttı, düştü, ya altın vs. diyerek hemen olumlu - olumsuz fiyatlama yapmayabiliyor. bazen erken bazen geç tepki veriyor. son aşamada ise her iki yönde de durağan kaldığı dönemin açığını kapatıyor, bunu yakalamaksa sadece beceri değil aynı zamanda şans işi. dolayısıyla doğru unsurlarda doğru pozisyonlanmalar zaten sermaye koruyup büyütecektir. şimdi Osman bu yazdıklarıma da bir kulp takar.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Lotu çok olanlar Datça'da büklerde buluşuyor, ahtapot, deniz börülcesi, su yılanı, okyanus tuzu, deniz kızı yiyor; lotu az olanlar da bu sıcaklarda Yalova Termal'de buluşuyoruz. 80 derece sıcaklıktaki termal havuzda, havuz başı partisi. İstakoza dönme garantili.
    lot ların %85 i ile başka portföy yapıldı Osman..
    %15 inden ne kadar daha yağ çıkarırız diye bakıyoruz..
    onlardan da çıkarsam etik olarak lot um olmadığı kağıtta yazmam..helalleşiriz..
    gel Datça ya misafir ederim o ayrı...

6.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    bence ıskaladığınız nokta şu, sermaye piyasaları hadi dolar arttı, düştü, satış arttı, düştü, ya altın vs. diyerek hemen olumlu - olumsuz fiyatlama yapmayabiliyor. bazen erken bazen geç tepki veriyor. son aşamada ise her iki yönde de durağan kaldığı dönemin açığını kapatıyor, bunu yakalamaksa sadece beceri değil aynı zamanda şans işi. dolayısıyla doğru unsurlarda doğru pozisyonlanmalar zaten sermaye koruyup büyütecektir. şimdi Osman bu yazdıklarıma da bir kulp takar.
    hiç nakitte kalmadım uzun süre..hiç döviz almadım..altın da almadım..hep hisse deydim..hep hisse deyim.

7. ema-sma olayını anladın değil mi?

Sayfa 5/614 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •