Sayfa 556/905 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bu kadar hızlı gitmesi normal midir

2. 65 ĺerden 30 lara gitmiş o normalmiydii????

3. Gapu gaptırmadı

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    akıl ve mantık bazı şeyleri görüyor....olursa süper olur ve yüksek potansiyel sunar...olmazsa da hisse zaten önemli diplerinde ,dolayısı ile de pek de riski yoktur...sonuçta büyütülecek bir liman var...700 dönümlük arsa artık yatırımlar için kullanılabilecek...BYD olsun veya olmasın bir şekilde liman verimli hale gelecek..tabi bu hemencicik olmayacak...önümüzdeki 1-2 yılda bu iş bitmiş olacak..piyasa geleceği satın almayı seviyor...bakalım piyasa neye karar verecek ??
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Tavanımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....atatp de 34,5 tan almıştım bir kaç ayda 170 leri gördü...içim kıpır kıpır...atatp benzeri duyguları şu anda yaşıyorum...bakalım piyasa nasıl bir karar verecek....maharaj dostum bence atatp deki gibi az bir kara razı olma...bu hissede emeğin çok...benim bile gelişmelerden haberim yokken bana sen söyledin...yıllar önce beklediklerimiz bu gün gerçekleşiyor görünüyor....
    Potansiyel yüksek..GAP da kaçış boşluğu olarak kaldı...elinde bulunduranlar hayrını görsün..

5. Burda bi hikaye yazdık tahtacıda inandı sanırım olana
    Yok oğlum yok, ne BYD gelir bu limana nede Chery
    Bizimkisi sadece olasılıklarla dolu sade bir hayaldi

Hissenin bu kadar agrasif gitmesine gerek yoktu tahtacı abi ama gördüğün gibi potansiyeli Maharaj cümle aleme yayınca her kademeden alıcı geliyor tahtaya. Sende bu heyecanı görünce sende heyecanlanıyorsun haliyle.

Şaka bir yana BYD olsaydı bile bu şirketin varlıkları zaten 1 milyar dolardı. BYD sadece bizim için fitili ateşleyen bir kıvılcım oldu ve dinamit etkisi yarattı. Belki başka şirketlerde gelecek bölgeye çünkü sinyaller o yönde

Önce eldeki varlıklarını bir fiyatlasın, bana göre bu değer 1 milyar dolardır. Sonrasında sipariş edilen vinçlerini, uzayan iskelerini, arkolojik sitten çıkmış 700 dönüm arsasını ve bölgeye gelen dev şirketlerle yapacağı büyük işleri fiyatlar

6. 42 civarında yazdığımızda borsamızda maalesef ucuz hisse kalmadı eggub çok ucuz kalan nadir hisselerden biri, 10 liralık şirket borsada 1 liradan satılıyor demiştik. 10 kat potansiyelden söz etmiştik. Dolar bazlı grafik atmışlar aynı potansiyele işaret ediyorlar.

https://x.com/ylmzll5/status/1813927...f6mGFGF8Cmn8XA

7. 9 sene önce 1 milyar dolar değer biçilip satılan komşu liman Petlim
    Bu limanın iskeleleri 100-150 metre ve su derinliği 5 ile 10 metre arası
    Liman alanı 45.000 metre karedir. Hesap yaparken bunlarıda göz önüne alın

https://www.bloomberght.com/haberler...1-milyar-dolar

8. Yıllardır lağımda olan recep amca çıkmış çinlilerle iş çeviri yetişinnnnnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 556/905 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız