Originally Posted by EMLAK dorenin adam olduğundan eminsin yani saffet beni affet...msj silinmiyor süresi geçmiş. ayrıca sn dore abimin topicini gereksiz işgal ettim.. özür dilerim. belki yırtarım ...
Originally Posted by EMLAK saffet beni affet...msj silinmiyor süresi geçmiş. ayrıca sn dore abimin topicini gereksiz işgal ettim.. özür dilerim. belki yırtarım ... ortalıkta bir dene sır bırakmadın kutsal kaseyi deşifre ettin, amarika ile rusların çantalarını açtın.. youtube'da ne bulursa gelip yayıyor ortalığa... bakalım sırada ne var
Son düzenleme : çıtak; 20-07-2024 saat: 22:44.
Originally Posted by çıtak doreee nereye kayboldun ? yoksun kaç gündür muhabbet edecek adam bulamıyoruz çabuk gel Tam da şu anda hatun arkadaşlarla bira içip erkekleri cekistiruyoruz Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri
Originally Posted by EMLAK saffet beni affet...msj silinmiyor süresi geçmiş. ayrıca sn dore abimin topicini gereksiz işgal ettim.. özür dilerim. belki yırtarım ... Ben de herkese kredi sonsuz rahat olun
Sevgiler
Originally Posted by EMLAK dorenin adam olduğundan eminsin yani Bizim adam olmadığımızdan daha çok emin olabilir!!
Originally Posted by BaşKara Bizim adam olmadığımızdan daha çok emin olabilir!! her ne dönüyor bilmiyorum... topic sahibinin hatırına bişey söylemeyecem buraya son msj olarak size iyi muhabbetler ..
Gökyüzünde bir yıldız parlıyor.. Tam uyuyacaktım.. Işıl ışıl göz kırpıyor..
Forum Rules
Yer İmleri