Sayfa 228/981 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Efes özel seri, carlsberg yeşil sade

İkisi birbirine çok benziyor. Marketten alıyorsam yarı yarıya alıyorum ikisinden de.

Bud var bir de endüstriyel biralar arasında fena olmayan. Diğerleri yaramaz
    Efes özel seri güzel, ben de seviyorum ama bira tadı yok. Az alkollü malt içeceği gibi birşey yapmışlar.

Şerbetçiotu ya yok ya da çok az, biranın o kendine has tadı yok.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Efes özel seri güzel, ben de seviyorum ama bira tadı yok. Az alkollü malt içeceği gibi birşey yapmışlar.

Şerbetçiotu ya yok ya da çok az, biranın o kendine has tadı yok.
    Bira’da tercihim Tuborg her zaman. Efes özel seri, eve girmiyor.
    Dışarda bir mekana gittiysek ve sadece Efes grubu varsa mecburen Efes özel Seri veya Becks tercih ediyorum.

İsrail'den Yemen'e saldırı! Husilerden çok sert açıklama: "Savaş başladı, artık Tel Aviv güvende değil!

4. Işid Hamas a savaş açmış. Husiler İsrail bae, Suudi ile zaten papaz… İsrail Yemen i vurmak için Suudi üzerinden geçmek zorunda yani izin vermiş. Şimdi bu durumda bizim bazı aklıevveller kiminle saf tutacak? Birkaç öfkeli genç olan işid pardon deaş mı, şii husi mi, bilimum diğer Arap devletler mi, Hamas mı vs vs… Türk milletinin yanında olmak zul geliyor ama ne bilim biraz da karışık zor yani..

5. Malsız kalanlara slm olsun
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Sabahın 5 de balıga geldik,bizdemi var anlamadım, üç tane zar Gana var, onuda kedilere verdim
    Bidahakine hayır işledim
    Adına hasret koydum, gelenin de gideninde demiş namık ��
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Red face

selamını almak ,selam vermek için 10 dan fazla kişiye itibar verdik sana gelince hala dön dolaş diyor ...

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sabahın 5 de balıga geldik,bizdemi var anlamadım, üç tane zar Gana var, onuda kedilere verdim
    Bidahakine hayır işledim
    Adına hasret koydum, gelenin de gideninde demiş namık ��
    Kıyılar kurudu tekneciler içinden geçti her yerin

Sayfa 228/981 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •