pandemi öncesi 2018, şirketlerin raporlarını okuyorum, Migros raporlarında bir detay dikkatimi çekti, oradan başladığım araştırma sonucunda hissenin geleceğinin parlak olduğunu gördüm. hikâyesini bilenler bilir, uzun uzadıya anlatmaya gerek yok, hissenin geldiği durum ortada, bu hisseyi alırken her haltı bilen tipler niye alıyorsun, sürekli zarar yazıyor diyordu. sonradan niye aldığım anlaşıldı, pandemi bu hareketin belki 1-2 sene önce çekilmesini sağladı ki bu da maalesef daha fazla lot almamı engelledi. bu tarz örneği birçoğumuz yaşamıştır, gelecek beklentisi yüksek olan şirkette doğru öngörülerle bekleyenler hep kazandı, hep kazanacak.
diyeceğim o ki vasat olan cariye, akil olan atiye bakar.
biz başlıktakilerin de bir noktada iyi niyetli de olsa hatası var, bu hataya ben de düştüm, buradaki ilgi budalalarını dikkate alıp yanıt yazmanın anlamı yok. tabi herkesin kendi tercihidir. hak eden herkese saygılar.
Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
Herif egsoz bakımı yapıyor, katalitik konvertörü temizliyor ona kızın bana değil.
https://www.instagram.com/reel/C6b8U...c4MTIwNjQ2YQ==
Bu çinliler ne yapmaya çalışıyor böyle
Hesap basit beyler...
900k araç üretimi, arac başı 2k euro kar, yıllık 1.8 milyar euro kar. Bu da eşittir 18 milyar euro yani 20 milyar dolar piyasa değeri.
Kelepir mi evet cok kelepir...
Yer İmleri