Sayfa 51/112 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon
Arama sonucu : 891 madde; 401 - 408 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

1. İtalya'dan döndüm inmek için sıra veremediler tarifeli uçak bir buçuk saat italya hava alanında bekledi. Hava alanında oturacak yer yok yolcudan tıklım tıklım valizler 45 dakika sonra geldi.

Alıntı Originally Posted by hizir32 Yazıyı Oku
    İtalya'dan döndüm inmek için sıra veremediler tarifeli uçak bir buçuk saat italya hava alanında bekledi. Hava alanında oturacak yer yok yolcudan tıklım tıklım valizler 45 dakika sonra geldi.
    Bu durumda Kapasite arttırmaları gerek 😊 ytd

Deniz Yatırım TAV’ın 2024 yılı ikinci çeyreğinde 13.666.000.000 hasılat elde edeceğini ve çeyreklik 1.913.000.000 TL net kâr açıklayacağını tahmin etti. Deniz Yatırım’ın çeyreklik FAVÖK beklentisi ise 4.647.000.000 TL oldu. Deniz Yatırım tahminleri net kârda çeyreklik bazda %541, yıllık bazda ise %116’lık artışa işaret etti. Kurum, Artan yolcu sayısı paralelinde yıla ciddi momentum ile başlayan TAV Havalimanları’nın güçlü finansal sonuçlar açıklamasını beklediklerini, takip edilecek sonuçların, güçlü yıl sonu beklentilerine ışık olacağı kanaatinde olduklarını belirtti.

Ytd..

4. Tav ne bilanço açıklarsa açıklasın bilanço dönemini sevmez, geçmişe bakın iyi kötü ne açıkladıysa açıklasın %90 süründürürler, ben iyi bilancoda düştüğünü de çok defa gördüm

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Tav ne bilanço açıklarsa açıklasın bilanço dönemini sevmez, geçmişe bakın iyi kötü ne açıkladıysa açıklasın %90 süründürürler, ben iyi bilancoda düştüğünü de çok defa gördüm
    Seer Hc bırak düşsün var bunlar hayatta 😊
    13 lerden 300 lere hadi pandemi öncesinde 20-30 arasında seyrediyor dersek kaldı ki o süreçlere bile gelirken emdiğimiz sütü bile burnumuzdan getirmişti. Şimdi o uzun soluklu yolu düşsede hakkıdır!
    Gerek zorunluluktan gerekse beklentilerden olan bekleyişte kalabilmek değildir mesele!
    Asıl mesele yükselirken durmayı başarabilmektir.
    Varsa o süreçlerden beri kalmayı becerebilen tebrik ediyorum. Ytd

Ama istenileni yapmayacak gibi de duruyor. 😂 Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Seer Hc bırak düşsün var bunlar hayatta [emoji4]
    13 lerden 300 lere hadi pandemi öncesinde 20-30 arasında seyrediyor dersek kaldı ki o süreçlere bile gelirken emdiğimiz sütü bile burnumuzdan getirmişti. Şimdi o uzun soluklu yolu düşsede hakkıdır!
    Gerek zorunluluktan gerekse beklentilerden olan bekleyişte kalabilmek değildir mesele!
    Asıl mesele yükselirken durmayı başarabilmektir.
    Varsa o süreçlerden beri kalmayı becerebilen tebrik ediyorum. Ytd
    22 maliyetli olsam da hala diğer havacılıkla rin çok gerisinde

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by masm32 Yazıyı Oku
    22 maliyetli olsam da hala diğer havacılıkla rin çok gerisinde

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tebrikler ama şunu söyleyim maliyetin hiçbir anlamı yok, çünkü bu sene 100 liradan alan bile 3 misli kazanmış! Ben yüz görümlülüğünde aldım 200 görümlülüğünde de aldım. Yıllardır da biriktiririm. Maliyeti düşük tutacam diye bekleseydim büyük balığı esas zaman da kaçırmış olurdum.
    Diğer havacılar oldukça havalıydı pandemiden bu yana aval aval baktık.
    Bu bu sene havalı oldu!
    Hava da uçan karada kaçan anasının koynundan kız kaçıran edasında şişledi ortamı 😂😂
    Ytd

Sayfa 51/112 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •