Originally Posted by
Mathias
eywah ewyah eywah diyorum. keko meko yine gelmiş hisse güzellemesi yapıyor. En son çeyrek başı 10 milyar tl kar beklerken hisse 53 lerde idi. Üzerinden 1.5 sene geçti. Haberin veriliş şekli zamanı içeriği falan herşey bas bas manipülasyon diye bağırıyor. Demir madeni altın falan . nasıl döne döne içinden geçiyorlar KY nin her seferinde her seferinde olur mu diyorsun. Oluyor arkadaş ya.
Olimpik forum arkadaşımız güzel yazmış daha demiri fiyatlamadı ki kendi işi hammaddesi. Ne altını. Hem altın hem demir bir arada mı çıkaracak mesela nasıl olacak. Buradaki arkadaşlar çok bilgiliye benziyor. Bir anlatsınlar dinleyelim mesela.
Beklentiler raporlar şunlar bunlar ile kağıttan kağıda geçerek endeks müh. yapıyorlar. Bu konuda sayın sindoma nın viop topiğinde kağıt ismi de vererek güzel yazıları var.
en son ereğliyi aldığımda 2022 yılı aralık ayıydı...FED in faiz indirimine yaklaştığını düşünerek almıştım..olmayınca da kafa kafaya vermiştim...şimdilik ise gerçekten de artık faiz indirimleri konuşuluyor...avrupa merkez bankası faiz indirmeye başladı bile...global rüzgar da ereğliden yana esmeye başlamış...neden olmasın diyorum...geçmişte emtiya rallisinde 5 tl den 35 tl ye gitti...herşey mümkündür diyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri